Suomi
Gamereactor
esports
Overwatch

Philadelphia Fusionin Boombox on vapaa agentti

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ
HQ

Overwatch League lähestyy, ja useammat pelaajat ovat nyt julistautumassa niin sanotuiksi vapaiksi agenteiksi. Eräs heistä on Philadelphia Fusionin Isaac "Boombox" Charles.

Boombox kertoi Twitterissä sopimuksensa vanhentuvan, ja olevansa nyt vapaa agentti. On toki myös mahdollista, että Philadelphia Fusion jatkaa hänen sopimustaan.

Boombox kommentoi asiaa Twitterissä.

"It has been a pleasure to represent the city of Philadelphia and be supported by so many passionate fans, I will remember the experience forever! But if I end up against Fusion in the future, I will show no mercy."

Overwatch
Photo: Philadelphia Fusion

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Overwatch (Nintendo Switch)Score

Overwatch (Nintendo Switch)

ARVIO. Kirjoittaja Tero Kerttula

Switch-versio suositusta nettiräiskinnästä tekee minkä lupaa, vaikka ei tekniseltä tasoltaan aiemmille versioille pärjääkään

OverwatchScore

Overwatch

ARVIO. Kirjoittaja Matti Isotalo

Overwatch on skitsofreeninen kokemus. Parhaimmillaan se voi olla suurin piirtein hienointa, mitä moninpelissä voi kokea. Pahimmillaan hiiri tekisi mieli viskata tuuletusikkunasta katukiveykseen.

0
Philadelphia Fusion rekrytoi FiXan

Philadelphia Fusion rekrytoi FiXan

ESPORTS. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Noin kolmen kuukauden kuluttua Overwatch League tekee paluun. Philadelphia Fusion on rekrytoinut tulokas Yeong-hun "FiXa" Kwonin joukkueeseensa support-pelaajaksi....Ladataan seuraavaa sisältöä