Suomi
Gamereactor
laitearviot

Philips Fidelio X2

Philips Fidelio X2 on yksi parhaista hifi-kuulokkeista, joita olen päässyt testaamaan.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto

Aina silloin tällöin tuotearviossa tulee vastaan laitteita, jotka potkivat ennakko-odotuksia persuuksille oikein kunnolla. Viime vuonna omalla kohdallani Sonyn MDR Z7 -kuulokkeet pistivät pääni pyörälle, kun odotin keskitasoista äänentoistoa ja sainkin käsiini uskomattoman laadukkaat luurit. Tänä vuonna tempussa onnistui puolestaan Philips, jonka tuore laitejulkaisu Fidelio X2 sai aikaan lähes ilon kyyneleitä.

HQ

Jo näiden arviokuulokkeiden edeltäjät, Fidelio X1 -luurit, olivat laadukkaat musiikin kuunteluun, mutta kukaan Gamereactorin toimituksessa ei silti odottanut seuraajan olevan näin hävettävän hyvä. Philips on pistänyt X2:n kanssa totisesti parastaan, ja luurien suorituskykyä on hilattu parempaan suuntaan jokaisella osa-alueella. Se on uroteko, sillä nyt ne kilpailevatkin jopa tuplasti kalliimpien Sennheiserin, Gradon, Beyerdynamicin ja muiden tuotteiden laatutasolla.

Philips Fidelio X2Philips Fidelio X2

Upouudet 50 millin kaiutinelementit ovat varustettu komposiittikalvoilla ja neodym-magneeteilla sekä äärimmäisen laadukkailla pehmusteilla. Näiden yhdistelmä tarjoaa Philipsin luureille virheettömän pehmeän taajuusvasteen kaikilla äänialoilla. Korvakupit ovat myös fantastisen mukavat päässä, eivätkä ne vuoda melua suuntaan tai toiseen. Äänenlaadusta ei yksinkertaisesti ole mitään pahaa sanottavaa, vaan se on kauttaaltaan lämmin, rentouttavan tasapainoinen ja dynaaminen.

X2-kuulokkeista löytyy lisäksi enemmän bassoa, mitä olen avoimissa kuulokkeissa päässyt kokemaan. Keskialan äänentoisto on suoraviivainen ja toimii luurien kokonaisuudessa täydellisesti.

Tämä on mainos:

Fidelio X2 on siis kaikin puolin ollut iloinen yllätys. Kaikki valmistusmateriaaleista, käyttömukavuuteen ja jopa pakkaukseen on lähelle täysosumaa. Mukana tulee irrotettava 3.5 mm -johto sekä kankainen säilytyspussi, jonka avulla kuulokkeet on kätevä ottaa kodin ulkopuolellekin. Jos sinulla on 300 euroa käytettäväksi kunnon kuulokkeisiin oli se sitten pelaamiseen, musiikinkuunteluun tai leffasessioihin, niin Fidelio X2:t ovat mainio vaihtoehto.

Philips Fidelio X2Philips Fidelio X2
Tämä on mainos:
09 Gamereactor Suomi
9 / 10
overall score
is our network score. What's yours? The network score is the average of every country's score

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Philips Fidelio X2

Philips Fidelio X2

LAITEARVIO. Kirjoittaja Petter Hegevall

Philips Fidelio X2 on yksi parhaista hifi-kuulokkeista, joita olen päässyt testaamaan.Ladataan seuraavaa sisältöä