Suomi
Gamereactor
lifestyle

Pian munkit voivat olla terveellisiä Ison-Britannian uuden lainsäädännön ansiosta

Se on kilpailu siitä, mikä brändi voi hyödyntää siirtymistä rasvaisesta, sokerisesta hyvyydestä.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Vaikka kukaan järjissään oleva ei yhdistä munkkeja terveelliseen ruokavalioon, se on yli puolet donitsin kaltaisen syömisen hauskuudesta. Tiedät, että Oreo-infusoidun palan sokeri-, rasva- ja tyydyttyneiden rasvojen pitoisuus on enemmän kuin tarvitset kolmeen päivään, ja silti se maistuu niin hyvältä, ettet voi laittaa sitä alas.

Yhdistyneen kuningaskunnan uusi lainsäädäntö tarkoittaa kuitenkin sitä, että emme enää näe epäterveellisiä ruokia, kuten munkkeja, supermarkettien edessä. Sen sijaan meidän on mentävä etsimään niitä, kuten hiipivä ostamaan aikuisten lehtiä kulmakaupasta.

Lainsäädäntö tarkoittaa, että monet yritykset yrittävät luoda terveellisiä munkkeja. Hullu idea, mutta jos he voivat asettaa vaihtoehtonsa brittiläisten ostajien mieleen, heillä on paljon rahaa. Vaikka hallituksen ajatuksena on pitää epäterveelliset elintarvikkeet poissa näkyvistä ja poissa mielestä ostajille, jotkut haluavat antaa ihmisille terveellisemmän vaihtoehdon, jotta he voivat silti ostaa itselleen donitsin, kun he kävelevät kauppaan.

Kiitos, langallinen.

Tämä on mainos:
Pian munkit voivat olla terveellisiä Ison-Britannian uuden lainsäädännön ansiosta


Ladataan seuraavaa sisältöä