Suomi
Gamereactor
uutiset
Bayonetta 3

PlatinumGames vahvistaa: teemme lisää Bayonettaa

Juuri tänään julkaistu peli jättää James Bond 007 -tyylisen viestin: Noita palaa.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Käsittelemättä mitään itse tarinasta ja trilogian lopusta, Bayonetta 3 julkaistiin juuri tänään yksinomaan Nintendo Switchille. Samalla kerrotaan hyvin selkeä viesti: se saattaa olla tämän trilogian päätös, mutta sen ei tarvitse olla sarjan jäähyväiset. On osoittautunut, että James Bond -elokuvajulkaisujen ja muiden elokuvasarjojen tyyliin PlatinumGames kirjoittaa pelin tekstien jälkeen viestin, jossa ilmoitetaan Bayonettan paluusta ja tarinan jatkosta, mutta emme toista sanamuotoa tässä.

Miten määrittelet tuon paluun? Nintendon ja Switchin kanssa vai eri kumppaneiden ja/tai alustojen kanssa?

Varokaa spoilereita ja vuotoja

Unfortunately, in the last few days fans have seen endgame material being leaked on social. With the official release happening today, we'd recommend you half-shut your eyes when browsing those channels, as even though Bayonetta 3 is a pretty long game (yours truly used 20 hours to see those credits), there are clips of the final chapters online, naturally spoiling its crazy ending.

Valitettavasti fanit ovat viime päivinä nähneet, että loppupelimateriaalia on vuotanut sosiaalisessa mediassa. Virallisen julkaisun tapahtuessa tänään, suosittelemme, että suljet silmäsi puoliksi, kun selaat näitä kanavia, sillä vaikka Bayonetta 3 on melko pitkä peli (seikkailuun saattoi upota 20 tuntia ennen lopputekstien ilmaantumista), finaalista on leikkeitä ja lukuja verkossa, mikä luonnollisesti pilaa kahjon lopun.

Bayonetta 3

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä