Suomi
Gamereactor
lifestyle

Playing for the Planet haluaa peliyhtiöiden olevan avoimempia hiilidioksidipäästöraporttien suhteen

Ympäristöjärjestö haluaa, että peliteollisuus ottaa suuremman kannan hiilidioksidipäästöihin.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Emme usein näe peliteollisuutta samassa keskustelussa kuin ympäristönsuojelu ja ympäristönsuojelu, koska yleensä ristikko on tiukasti istutettu fossiilisten polttoaineiden yrityksiin, autonvalmistajiin, valtion elimiin, ilmailuyrityksiin ja vastaaviin, joilla on suurin vaikutus planeettaan. Mutta Playing for the Planet on päättänyt, että pelisektorin on aika tehdä osansa myös planeetan hyväksi.

Tätä varten ympäristöjärjestö on julkaissut raportin, jossa se pyytää peliyhtiöitä olemaan avoimempia hiilidioksidipäästöjensä raportoinnissa ja myös työskentelemään pelaajiensa kanssa kannustaakseen heitä vähentämään myös henkilökohtaisia hiilidioksidipäästöjään pelaamisen aikana.

Mitä tulee siihen, miten se aikoo tehdä tämän, se on antanut oppaan, jossa todetaan, että pelistudioiden tulisi nyt mitata päästöjään, asettaa kunnianhimoisia ja yhdenmukaisia tavoitteita päästöjen vähentämiseksi, sitouttaa myös pelaajat toimimaan ja oppia muilta näiden tavoitteiden saavuttamiseksi.

Tämän lisäksi Playing for the Planet toivoo, että peliyhtiöt raportoivat johdonmukaisesti tästä lähtien ja läpinäkyvämmällä ja täydellisemmällä tavalla, samaan tapaan kuin Xbox, Ubisoft ja Riot Games ovat tehneet viime aikoina.

Tämä on mainos:

Auttaakseen yrityksiä hyppäämään tähän vaunuun yritys järjestää mestarikursseja ja tarjoaa myös uuden päästölaskurin pelitilaan, jotta tarkat lukemat ja mittaukset voidaan tallentaa.

Playing for the Planet haluaa peliyhtiöiden olevan avoimempia hiilidioksidipäästöraporttien suhteen


Ladataan seuraavaa sisältöä