Suomi
Gamereactor
lifestyle
Gran Turismo 7

PlayStation on ryhtynyt yhteistyöhön tanskalaisen muotibrändin kanssa Gran Turismo -vaatemallistossa

Bareen on luonut sarjan esineitä juhlistaakseen kilpasarjaa.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

On tullut melko yleiseksi nähdä peliyritysten tekevän yhteistyötä lifestyle- ja muotibrändien kanssa luodakseen liuskekiven vaatteita, jotka liittyvät heidän suurimpiin ja rakastetuimpiin tuotemerkkeihinsä. Viimeisin tähän taisteluun liittynyt on PlayStation ja erityisesti Polyphony Digital Gran Turismo -sarja, kun Sony-yhtiöt ovat lyöttäytyneet yhteen tanskalaisen Bareenin kanssa vaatemallistossa.

Vaatemalliston sanotaan kunnioittavan kilpakulttuuria ja 90-luvun muotia, ja se sisältää verryttelypukuja, collegepaitoja ja ylisuuria T-paitoja. Koska Bareenilla on "ei logoja" -filosofia, jokainen tuote on muotoiltu ja suunniteltu käsittelemään yksinomaan Gran Turismo ja pitkäkestoista sarjaa.

Bareenin perustaja Mathias Klitgaard on sanonut kokoelmasta: "Olen erittäin innoissani siitä, että saimme työskennellä PlayStationin kanssa kokoelman parissa. Gran Turismo on yksi niistä peleistä, joihin voit aina palata, ja se on ehdottomasti sarjan ilmiö, josta vain pelaajat tietävät. On hienoa, että voimme osoittaa kunnioitusta Bareenin kautta."

Kokoelma julkaistaan virallisesti 27. maaliskuuta , ja koska varastoa on rajoitetusti, on erittäin todennäköistä, että kuten Bareenin muutkin yhteistyökokoelmat, tämäkin myydään loppuun hyvin nopeasti. Voit suunnata tänne valmistautumaan lanseeraukseen ja katsoa joitain alla olevia tarjouksia.

Tämä on mainos:
Gran Turismo 7
Gran Turismo 7Gran Turismo 7Gran Turismo 7
Tämä on mainos:

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Gran Turismo 7Score

Gran Turismo 7

ARVIO. Kirjoittaja Leevi Rantala

Gran Turismo 7 on selkeästi sarjansa peli sekä hyvässä että pahassaLadataan seuraavaa sisältöä