Suomi
Gamereactor
laitearviot

Playstation Pulse Explore on kooltaan valtava

Äänenlaatu on mahtava, joskin mukana on monia erikoisia suunnitteluratkaisuja.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto

Ensivilkaisulla Sonyn Playstation Pulse Explore vaikuttavat ehkä markkinoiden kovimmilta nappikuulokkeilta. Kotelon muoto, kuulokkeiden muoto, ihan oma Playstation Link ja niin sanottu "Planar Magnetic Drivers". Tässä ei ole mitään tavallista tai tylsää.

HQ

Kun ostaa pelaamiseen nappikuulokkeita, on äänenlaatu tietenkin se tärkein asia. Tässä auttaa "planar magnetic drivers". Tuottajana on audiolaitteiden valmistaja Audeze, jonka Sony hiljan itselleen osti. Luvassa on 3D Soundia, ja hyvää onkin.

Kaikella on silti hintansa. Kotelo on massiivinen, itse asiassa kolme kertaa tavallisten Bluetooth-nappikuulokkeiden kotelon kokoinen. Nappikuulokkeet ovat muutenkin suuret, suorastaan valtavat. Tämä vaikuttaa käyttömukavuuteen. Isosta koosta huolimatta akulla on kestoa vain viisi tuntia. Toiset 10 tuntia irtoaa kotelosta itsestään, mutta jos virta loppuu kesken pelaamisen, on nappikuulokkeet joka tapauksessa laitettava koteloon takaisin.

Mukana on Bluetooth, kaksoisyhdistäminen älypuhelimen kanssa, tuki AAC:lle ja valikoima mikrofoneja, joilla taataan kohtuullisen hyvä taustamelun poisto. Mitään tärkeää ei siis puutu lukuun ottamatta aktiivista melunvaimennusta.

Playstation Linkin kautta voi kuulokkeet yhdistää suoraan Playstation 5:n kanssa tai Playstation Portalin kanssa ilman erillistä 2,4 GHz donglea. Sellainen on silti mukana, jos haluaa luoda yhteyden vaikkapa konsolin ja PC:n kesken.

Tämä on mainos:

Nappikuulokkeiden lähin kilpailija ovat varmaan Sonyn omat inZone Budsit, jotka tosin eivät tue 3D Audiota samalla tavalla eikä niillä ole Playstation Linkia. Äänenlaatu on kuitenkin varsin hyvä, ja akulla on kestoa 36 tuntia Pulse Exploren 15 tunnin sijasta.

Linkin avulla Sony on luomassa omanlaistaan ekosysteemiä. Hintaa tosin on aivan liikaa: 229 euroa. On kuitenkin sanottava, että äänenlaatu on erittäin hyvä.

PlayStation Pulse Explore
PlayStation Pulse Explore
Tämä on mainos:
07 Gamereactor Suomi
7 / 10
overall score
is our network score. What's yours? The network score is the average of every country's score

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä