Suomi
Gamereactor
uutiset
Horizon: Zero Dawn Remake

Playstationin johdossa tapahtui muutoksia

Killzonen ja Horizon: Zero Dawnin isä Hermen Hulst sai ylennyksen, ja niin sai myös Sonyn veteraani Hideaki Nishino.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Syyskuussa 2023 Jim Ryan ilmoitti, että hän jättää paikkansa Sony Interactive Entertainmentin johdossa 31. maaliskuuta 2024. Näin Hiroki Totokista tuli virkaa tekevä toimitusjohtaja, mutta nyt se varsinainen johto on nimitetty.

Sony on ilmoittanut, että jaetusti uudet toimitusjohtajat ovat Hermen Hulst ja Hideaki Nishino alkaen 1. kesäkuuta 2024.

Hermen Hulst on tällä hetkellä Playstation Studiosin pomo, joka muistetaan Guerrilla Gamesin Killzonen ja Horizon: Zero Dawnin isänä. Hideaki Nishino puolestaan on Sonyn veteraani pitkältä ajalta.

Hulst on jatkossa Sony Interactive Entertainmentin "Studio Business Groupin" toimitusjohtaja, jossa siis ovat mukana Playstation Studios, Bungie ja Playstation Productions. Toisin sanoen Hulst vastaa myös TV-sarjoista, elokuvista, sarjakuvista ja sen sellaisista.

Nishino on jatkossa Sony Interactive Entertainmentin "Platform Business Groupin" toimitusjohtaja. Toisin sanoen hän hoitaa kaiken, mikä ei liity ohjelmistojen tekemiseen. Tämä tarkoittaa teknologiaa, tuotteita, palveluita, käyttäjäkokemusta, yhteistyötä ulkopuolisten kehittäjien kanssa, suhteita kehittäjiin, laitteiden markkinointia ja niin edelleen.

Horizon: Zero Dawn Remake

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä