Suomi
Gamereactor
uutiset
Need for Speed

Playstationin kuudennessa tarjouksessa isketään kaasu pohjaan

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Playstationin jouluiset tarjoukset ovat ennättäneet jo puoliväliin ja kuudentena tarjouksena nähdään marraskuussa julkaistu Need for Speed. Ghost Gamesin kehittämän ajopelin normaalin version saa itselleen 39 euron hintaan ja deluxe edition irtoaa 44,99 eurolla.

Tämän lisäksi loppuviikon ajaksi leikataan siivu pois Destinyn The Taken Kingin hinnasta. Pelkän lisurin saa nyt 24,99 euron hinnalla, kun taas peruspeli ja kaikki suuret lisäosat irtoavat halvimmillaan noin 30 eurolla.

Muistathan että löydät arviot kyseisistä pelistä myös Gamereactorista?

Need for Speed -arvio
"Uuden Need for Speedin kehityksen aikana on varmasti jouduttu tekemään useita vaikeita päätöksiä. Tärkeimmäksi on varmasti muodostunut se, miltä rälläyksen pitäisi tuntua. Palaisivatko he takaisin sarjan alkuaikoihin, vai ottaisivatko he mallia viimeisimmistä osista? Ghost Gamesin mielestä paras ratkaisu on tarjota molemmat vaihtoehdot."

Destiny: The Taken King (DLC) -arvio
"Vuosi sitten julkaistu Destiny on massiivinen teos kaikilla mittapuilla. Sillä on kymmenvuotissuunnitelma, sen kehittämiseen varattu rahakeko ulottuu satoihin miljooniin ja sitä myytiin yli 500 miljoonan dollarin edestä ensimmäisen 24 tunnin aikana. Se on myös peli jota kritisoidaan runsaasti, mutta silti sen 16 miljoonaa pelaajaa jauhavat sitä keskimäärin kolme tuntia päivässä. Odotetun lisäosa The Taken Kingin myötä Destiny aloittaa toisen vuotensa, ja panokset vain kovenevat."

HQ
Need for Speed

Aiheeseen liittyviä tekstejä

6
Need for SpeedScore

Need for Speed

ARVIO. Kirjoittaja Kristian Kask

Ghost Games haluaa luoda uuden aloitusosan noin 20 vuoden ikäiselle Need for Speed -sarjalle. Mutta ovatko he onnistuneet kunnianhimoisessa tavoitteessaan?

0
Need for Speed ja Unravel ilmaiseksi

Need for Speed ja Unravel ilmaiseksi

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

EA Accessin (Xbox One) ja Origin Accessin (PC) käyttäjien kaksi uutta ilmaispeliä ovat viime vuoden marraskuussa julkaistu Need for Speed, ja se toinen on kuluvan vuoden...Ladataan seuraavaa sisältöä