Suomi
Gamereactor
esports
League of Legends

Pohjois-Amerikan haastajaliiga tekee suuria muutoksia

Ennen vuoden 2023 kesäjakoaan sillä on uusi muoto ja tuoreita kasvoja.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

North American Challengers League (NACL) on ilmoittanut suurista uudelleenjärjestelyistä kilpaileville joukkueille ja formaatille ennen tulevaa kesän 2023 jakoaan.

Palatessaan 10. kesäkuuta klo 13 PT kanavilla

Jaossa kilpailevat kymmenen joukkuetta ovat seuraavat:
Area of Effect Gold (AOE) - Jäi keväästä
Cincinnati Fear (FEAR) - Jäi keväästä
Disguised (DSG) - Uusi
Maryville University (MU) - NACL Kevään kampanja
Supernova (SN) - NACL Kevään kampanja
Team Fish Taco (TACO) - Uusi
Wildcard (WC) - Jäi keväästä
Evil Geniuses Challengers (EGC) - LCS Akatemia
FlyQuest Challengers (FLYC) - LCS Akatemia
Team Liquid Honda Challengers (TLC) - LCS Akatemia

Tämän turnauskokoonpanon muutoksen myötä on myös otettu käyttöön uusi formaatti sekä tulojen jakaminen ja joukkueita tukevat Twitch-hymiöt ensimmäistä kertaa.

Se on identtinen nykyisen LEC-muodon kanssa, ja se alkaa kuuden viikon kaksinkertaisella kierroksella parhaista kahdeksan parhaan määrittämiseksi. Nämä kahdeksan joukkuetta kilpailevat sitten pudotuspeleissä kaksinkertaisessa eliminointihaarukassa paras kolmesta ja paras viidestä -sarjassa, ja NACL-jako huipentuu LAN-finaaliin.

Kaksi heikoimmin sijoittunutta joukkuetta (joukkueet, jotka eivät pääse pudotuspeleihin) kilpailevat NACL karsinnoissa kahden play-in-turnauksen neljää parasta joukkuetta vastaan säilyttääkseen paikkansa seuraavassa jaossa.

Neljä parasta joukkuetta ratkaistaan kahden 32 joukkueen Sveitsin avoimen kautta, joista kumpikin tuottaa kaksinkertaisen eliminaation top 16 -lohkon ja yhden eliminaation kahdeksan parhaan lohkon. Karsiutujat saavat $12.5k + sijoitusbonuksen sijoituksesta riippuen.

Ensimmäinen karsintaturnaus alkaa 10. kesäkuuta, ja se kestää 9. heinäkuuta asti. Toinen pelataan 15. heinäkuuta - 13. elokuuta, ja tämän turnauksen voittaja ansaitsee ensimmäisen siemenen NACL:n nousupeleihin.

Valitut ottelut näistä turnauksista lähetetään LCS Challengers- ja PathToLCS Twitch-kanavilla, ja kaikki lähetykset lähetetään

League of Legends

Aiheeseen liittyviä tekstejä

League of LegendsScore

League of Legends

ARVIO. Kirjoittaja Mika Sorvari

League of Legends voisi olla viihdyttävä ja haastava joukkuepeli, mutta se on julkaistu tyystin ennen aikojaan.Ladataan seuraavaa sisältöä