Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
lifestyle

Polestar yhteistyöhön kantosiipialusten osalta yhteistyössä Candelan kanssa

Sähköautonvalmistaja toimittaa akkuja meriajoneuvomerkille.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Polestar on ilmoittanut tekevänsä yhteistyötä Candelan kanssa toimittaakseen veneilleen akkuja tulevaisuudessa. Kuten lehdistötiedotteessa todettiin, meille kerrotaan, että ruotsalainen sähköajoneuvojen valmistaja toimittaa syöttöakkuja ja lataustekniikkaa, koska pari pyrkii "nopeuttamaan siirtymistä kestävämpään sähköiseen liikkuvuuteen".

Näemme tämän kumppanuuden toteutuvan Candela C-8 Polestar -versiossa, jonka sanotaan tuovan " Polestarin skandinaavisen ylellisyyden ilmentymän meriteollisuuteen" ja jossa on yksivärinen harmaa ulkoväri yhdistettynä vaaleanharmaisiin korostuksiin ja sisätiloihin.

Mitä akkuja tämä veneen versio käyttää, meille kerrotaan, että se on 69 kWh: n akku, joka lupaa 57 meripeninkulmaa yhdellä latauksella, kaikki nopeudella 22 solmua. Tämän väitetään olevan 2-3 kertaa " perinteisten sähköisten pikaveneiden" kantama.

Candela C-8 Polestar -versio on saatavilla juuri nyt, ja sen vähittäismyyntihinta on 400 000 euroa, ja toimitusten odotetaan alkavan kesäkuussa 2024.

Tämä on mainos:
Polestar yhteistyöhön kantosiipialusten osalta yhteistyössä Candelan kanssa


Ladataan seuraavaa sisältöä