Suomi
Gamereactor
lifestyle

Poliisi kutsui Willy Wonka -teemaiseen tapahtumaan, joka menee pahasti pieleen

Vihaiset perheet olivat vähemmän kuin tyytyväisiä, kun he ilmestyivät tapahtumaan.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Niin kutsuttu "Willy Wonka Experience" suljettiin viikonloppuna perheiden lukuisten valitusten jälkeen. Poliisi kutsuttiin lopulta valitusten vuoksi, jolloin perheet halusivat täyden hyvityksen House of Illuminati -tapahtumayhtiöltä. #10
Haluatko kuulla koko tarinan? Hiljenny ja kuuntele. Odota, raaputa sitä! Käännä se päinvastaiseksi! Tapahtuman sanottiin olevan "matka täynnä ihmeellisiä luomuksia ja lumoavia yllätyksiä joka käänteessä". Tekoälyn luomaa taidetta käytettiin tapahtuman mainostamiseen, mutta kun perheet saapuivat paikalle, he näkivät vaahtomakeisia, pomppulinnan ja vähän muuta, mikä muutti varaston, jossa tapahtuma pidettiin.

Illuminatin edustajainhuoneen tiedottaja on pyytänyt anteeksi tapahtumaa Facebook-viestissään väittäen, että järjestäjät petettiin viime hetkellä monilla tapahtuman alueilla. Täydet hyvitykset odotetaan annettavan kaikille osallistujille tai niille, jotka eivät edes voineet nähdä tätä kokemusta, koska se peruutettiin päivän puolivälissä.

Tämän tapahtuman selviytyjille on jopa Facebook-ryhmäkeskustelu, joten jos menit tähän maailmaan, jossa on kaikkea muuta kuin puhdasta mielikuvitusta, voit purkaa traumasi heidän kanssaan.

Poliisi kutsui Willy Wonka -teemaiseen tapahtumaan, joka menee pahasti pieleen
Tämä on mainos:


Ladataan seuraavaa sisältöä