Suomi
Gamereactor
lifestyle

Porsche avaa uuden divisioonan, joka keskittyy "älykkäisiin ja verkottuneisiin ajoneuvoihin"

Autonvalmistaja avaa uuden ohjelmistodivisioonan, koska se aikoo asemoida itsensä liitettävyysratkaisujen johtajaksi.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Autojen tulevaisuus on epäilemättä sähköinen. Mutta voimansiirrot ja moottorit syrjään, mitkä muut omituiset ja epätavalliset ominaisuudet ovat yleisiä tulevissa autoissa? Porsche näyttää ajattelevan, että liitettävyysratkaisut, ajoneuvosta ajoneuvoon ja ajoneuvosta infrastruktuuriin, ovat jotain, joka on yleistä tulevaisuudessa.

Varmistaakseen, että Porschella on vankka asema autojen liitettävyyden tulevaisuudessa, se on nyt ilmoittanut perustavansa uuden ohjelmistodivisioonan, joka "keskittyy älykkäiden ja verkottuneiden ajoneuvojen ohjelmistokehitykseen". "Digitaalisilla toiminnoilla on ratkaiseva rooli autoteollisuuden tulevaisuudessa. Uuden ohjelmistodivisioonamme avulla voimme kehittää ja testata tällaisia toimintoja asiakkaillemme suoraan paikan päällä", sanoo NTC:n toimitusjohtaja Antonio Gratis.

Divisioonan pääkonttori sijaitsee Salentossa Etelä-Italiassa, ja sitä operoi Nardò Technical Center. On huomattava, että osana autojen liitettävyyden parantamista divisioona pyrkii avaamaan ovensa läheiseen Leccen kaupunkiin ideoiden luomiseksi ja testaamiseksi sekä konseptien tuomiseksi testiradoille.

Porsche avaa uuden divisioonan, joka keskittyy "älykkäisiin ja verkottuneisiin ajoneuvoihin"
Porsche
Tämä on mainos:


Ladataan seuraavaa sisältöä