Suomi
Gamereactor
lifestyle

Porsche esittelee täysin sähköisen Macan-katumaasturin

Uusi malli tekee debyyttinsä vuoden 2024 toisella puoliskolla.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Porsche on vihdoin nostanut verhon ja paljastanut Macan-maastoauton täyssähköisen version. Uusi Macan on autoyhtiön toinen täyssähköauto, ja se käyttää jopa 470 kW:n voimalinjaa, joka pystyy tuottamaan 0–100 km/h 5,2 sekuntia, huippunopeuden 260 km/h ja maksimitoimintasäteen 613 km, kaikki 270 kW:n pikalatauksella, joka mahdollistaa 10–80 %:n latauksen noin 21 minuutissa. #10
Uusi Macan EV kattaa kaksi versiota, perinteisen Macan 4:n ja Macanin Turbo. Turbo on tietysti tehokkaampi, suorituskykykeskeinen malli, kun taas 4 sopii paremmin tavallisille kuluttajille. Macan 4 on myös malli, jolla on hieman pidempi kantama mainitusta 613 km: stä, mikä on 22 km enemmän kuin Turbo lupaa.

Molemmissa malleissa on moderni sisustus ja infotainment-sviitti. Tämä sisältää 12,6 tuuman kaarevan mittariston sekä 10,9 tuuman keskusnäytön. Matkustajan puoli tuo myös 10.9 tuuman näytön, joka pystyy suoratoistamaan viihdettä ja videosisältöä. Porsche Driver Experience sisältää jopa lisätyn todellisuuden ja virtuaaliset elementit head-up-näyttöön (kuten navigointinuolet), jotka esitetään kuljettajalle 10 metrin etäisyydellä. Infotainment-sviitissä on Android Automotive OS ja sen avulla käyttäjät voivat kommunikoida auton virtuaaliassistentin kanssa yksinkertaisesti sanomalla " Hei Porsche".

Porsche on ilmoittanut, että uusi Macan toimitetaan ensimmäisenä vuoden 2024 toisella puoliskolla.

Porsche esittelee täysin sähköisen Macan-katumaasturin
Porsche
Tämä on mainos:


Ladataan seuraavaa sisältöä