Suomi
Gamereactor
lifestyle

Porsche valmistaa nyt sähköveneitä

Pikaveneen voimanlähteenä on sama moottori, jota käytetään tulevassa EV Macanissa.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Porsche on julkistanut ensimmäisen katsauksen tulevaan sähköpikaveneeseensä. Frauscher x Porsche 850 Fantom Air-nimellä tunnetun veneen sanotaan käyttävän samaa sähkömoottoria ja voimansiirtoa, joka käyttää tulevaa Macan EV: tä.

Porsche on sanonut, että tämän veneen voimanlähteenä on rajoitettu versio Premium Platform Electric-mallista, johon Macan perustuu, mikä tarkoittaa, että se pystyy potkaisemaan ulos vain 400 kW: n huipputehon. Akun kapasiteetin osalta Porsche lupaa 100 kWh:n akun, jonka pitäisi mahdollistaa veneen kulkeminen yli 100 km, kun sitä käytetään rungon nopeudella, ja 45 km:n toimintasäteen, kun käytetään optimaalista matkanopeutta 41 km/h. Se pystyy saavuttamaan 85 km/h huippunopeuden Sport Plus-tilassa, mutta tämä rajoittaa merkittävästi veneen kantamaa.

Veneen mitat ovat 8,67 metriä pitkä ja 2,49 metriä leveä, ja siinä on myös huippuluokan audiojärjestelmä, Bluetooth- ja Wi-Fi-yhteys sekä 12 tuuman monitietonäyttö.

Porsche on kertonut, että veneen ensimmäiset 25 versiota ovat nyt tilattavissa, kaikki leuat loksauttavalla 561 700 euron lähtöhinnalla, ja toimitukset on suunniteltu vuodelle 2024.

Tämä on mainos:
Porsche valmistaa nyt sähköveneitä
Porsche


Ladataan seuraavaa sisältöä