Suomi
Gamereactor
ennakot
Project Cars 3

Project Cars 3

Testatun ennakkoversion perusteella tässä on kyllä ainesta.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ
HQ

Slightly Mad Studios on toistaiseksi tehnyt kaksi Project Cars -peliä, ja elokuun lopussa on tulossa se kolmas. Bandai Namco päästi Gamereactorin kokeilemaan ennakkoversiota.

Uutena ominaisuutena on mukana "FTUE - First-time user experience", joka on tervetullut työkalu ensikertalaisille. Sen avulla pystyy määrittämään kokematonkin, millaisia ajoapuja kannattaa käyttää, ja millainen tekoälyvastuksen pitäisi olla.

Toinen uusi asia on autojen omistaminen ja tuunailu. Minkä tahansa auton voi ostaa, tehdä se mieleisensä näköiseksi ja sitten päivittää ajokki kunnon mahtikärryksi. Toisin sanoen halutessaan voi tuunata tappiin vaikka pelin alkupuolella saatavan Mitsubishi Lancerin siinä samalla, kun etenee pelin uratilassa. Se toimii hyvin samalla tavalla kuin muissa vastaavissa ajopeleissä. Pohjalta aloitetaan, ja hiljalleen ylös edetään.

Tämä on mainos:

Paikalliseen pelaamiseen uusi asia on Rivals. Mukana on päivittäisiä, viikoittaisia ja kuukausittaisia haasteita tulostauluilla. Pelimuotoja on kolme: Hot Lap, Pacesetter ja Breakout. Hot Lapissa on tarkoitus ajaa kierros niin nopeasti kuin mahdollista. Pacesetterissa on ajettava kolme kierrosta keskiajan määrittämiseksi. Breakout laittaa rikkomaan esteitä ja ansaitsemaan pisteitä. Osa rikottavista esteistä voi olla radan ulkopuolella, joten perinteisen ajamisen säännöt eivät päde. Rivals-tulostaulut on jaettu eri divisiooniin, ja korkeammassa divisioonassa saa tietenkin parempia palkintoja.

Project Cars 3

Pelattavuus vaikuttaa olevan hyvin tasapainossa. Mutkaan ajaminen liian kovalla vauhdilla märällä tiellä tuntuu todellakin aidolta niin ratilla kuin ohjaimella ajaessa. Ohjaimella ajamisen tuntuma on tehty kokonaan uusiksi tähän kolmanteen peliin, ja sen todella huomaa. Project Cars 3:ssa vauhdin tuntu on tavoitettu loistavasti.

Mitä sitten puuttuu? Muun muassa rallycross. Dirt Rally -sarjalla on hallussaan kaikki lisenssit ratoihin ja autoihin, joten Slightly Mad Studios on päättänyt keskittää huomionsa toisaalle. Ajaminen tuntuu hieman todellisen simulaation asfalttiajon ja Wreckfestin sekoitukselta: kilpakumppaneihin törmäämisestä ei sakoteta.

Tämä on mainos:

Project Cars 3:ssa on potentiaalia. Julkaisu tapahtuu 28. elokuuta alustoille PC, PS4 ja Xbox One.

Project Cars 3Project Cars 3Project Cars 3
HQ
HQ
HQ

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Arviossa Project Cars 3

Arviossa Project Cars 3

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Nyt arvioidaan perjantaina 28. elokuuta julkaistava Project Cars 3. Ajamaan lähti Gamereactorin avustaja Tero Kerttula. Lue arvio täältä.Ladataan seuraavaa sisältöä