Suomi
Gamereactor
uutiset
Mass Effect 2

PS3 Mass Effect 2 ME3-moottorilla

PS3-pelaajat näkevät tulevaisuuteen

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

BioWaren tuottaja Jesse Houston on kertonut yhtiön podcastissa, että PS3:n Mass Effect 2 käyttää itse asiassa Mass Effect 3:n moottoria. Yhtiön aiemmat kehuskelut siitä, että Mass Effect 2 on ehkä parhaimmillaan pleikalla saavat tästä siis uudenlaista tuulta siipiensä alle. Pelihän ilmestyy kuluvan kuun 21. päivä, mutta näkymiä tulevaisuudesta on jo saatavilla PS Storesta löytyvän demon muodossa. Mass Effect 3 on puolestaan ensi joulun asioita.

Jos pelkkiä puheita ei halua uskoa, eikä demolle ole juuri nyt aikaa tai mahdollisuutta, voi vilkaista Eurogamerin vertailua aiheesta. Siinä PS3-version ylivertaisuutta ei ole nielty purematta, ja loppupäätelmä onkin että kyseessä ei ole niinkään parempi, kuin erilainen versio, jossa jotkut jutut toimivat paremmin, ja toiset puolestaan huonommin. Eiköhän niissä silti riitä väittelyille juurta vielä pitkäksi aikaa.

Aiheeseen liittyviä tekstejä

2
Mass Effect 2: ArrivalScore

Mass Effect 2: Arrival

ARVIO. Kirjoittaja Matti Isotalo

Mass Effect 2:n lisäosien sarja tulee päätökseensä pahaenteisesti nimetyssä osassa Arrival.

6
Mass Effect 2Score

Mass Effect 2

ARVIO. Kirjoittaja Mika Sorvari

Komentaja Shepard on viimein seikkaillut sekalaisen miehistönsä kera myös PS3:n valikoimaan. Onko kyseessä scifiroolipelin paras versio?

0
Mass Effectin Garrus muuntuu tyynyksi

Mass Effectin Garrus muuntuu tyynyksi

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Biowaren kolmessa ensimmäisessä Mass Effect -pelissä yksi suosituimmista hahmoista on galaktinen entinen poliisi Garrus Vakarian. Nyt on käynyt ilmi Twitterissä, että...Ladataan seuraavaa sisältöä