Suomi
Gamereactor
uutiset

PSP 2 tulossa pian?

Huhumylly vain kasvaa

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Sonyn PSP-käsikonsolin seuraajasta on huhuttu viime aikoina paljon. Aluksi pinnalle nousivat arvelut siitä, että Sony toisi markkinoille PSP-4000-mallin, jossa olisi liukunäyttö. Tämän jälkeen erinäisistä lähteistä alkoi kuulua pieniä enemmän tai vähemmän uskottavia yksityiskohtia. Nyt PSP:n seuraajasta on saatu ensimmäinen melko luotettavaksi luokiteltava tieto.

Pelijulkaisija Acclaimin johdossa oleva Dave Perry on kertonut tuntevansa jonkun, joka väittää työskentelevänsä seuraavan PSP:n parissa. Perryn lähteiden mukaan tuleva PSP ei käytä ollenkaan UMD-levyjä, vaan pelit tallennetaan joko muistikortille tai mahdolliselle kiintolevylle. Jo nyt PSP-pelejä voi ladata suoraan muistikortille PSN-verkkokaupan kautta.

Uutissivusto VG247:n saamien tietojen mukaan allaoleva kuva (joka on tosin harrastelijoiden hengentuote) ei olisi kovin kaukana seuraavan PSP:n designista. Perryn lähteen mukaan Sony on jo tehnyt laitteesta prototyyppejä, mikä tarkoittaisi sitä, että laite saattaa saapua jo joulumarkkinoille.

Haluamme huomauttaa, että laitteesta ei ole julkistettu mitään virallisia tietoja, eikä Sony ole myöntänyt sen olemassaoloa. PSP:n ympärillä pyörivä huhumylly on kuitenkin kasvanut melko suureksi ja samoja tietoja putkahtelee useista lähteistä. Savua riittää, mutta koska nähdään tulta?

PSP 2 tulossa pian?


Ladataan seuraavaa sisältöä