Suomi
ARTIKKELI - SPONSOROITUA SISäLTöä

Puhalla eloa vanhoihin laitteisiin GeForce Now'n avulla

Gamereactor on mukana Nvidian oivassa projektissa, jossa pilvipalvelinten avulla vanhat laitteet muuntuvat taas työkelpoisiksi pelikoneiksi.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto

On sitten kysymys sylitietokoneista, älypuhelimista tai televisioista, vallitsee varsin suuri yksimielisyys siitä, että teknologian hinnat ovat nousseet. Nykyään tulee kalliiksi yrittää pysytellä kehityksen aallonharjalla. Siksi nousemassa on vastavoima, kun kuluttajat pyrkivät ulosmittaamaan täydet tehot vanhentuneista laitteistaan.

HQ

Vanhat PC-koneet voidaan muuntaa palvelimiksi CS:GO:lle tai Minecraftille. Vanhat sylitietokoneet voidaan muuntaa luotettaviksi Chromebook-laitteiksi nopealla ja ilmaisella ChromeOS-asennuksella. Ja ostamalla ohjaimen kiinnitysnapsun voi Playstation ja Xboxin peliohjaimen muuntaa yhdessä vanhan älypuhelimen kanssa mukana kulkevaksi pilvipalvelimiin luottavaksi pelilaitteeksi. Olohuoneetkin voi muokata pelaamisen kotiteattereiksi USB-projektoreilla: sellainen onkin täydellinen valinta yhteisölliselle yhdessä pelaamiselle.

GeForce Now'n avulla pääsee käsiksi huippuluokan PC-teknologiaan suoraan verkossa. Tarjolla ovat huippuluokan graafiset ominaisuudet, kuten DLSS3 ja jopa säteenseuranta. Ja tämä kaikki alhaisen jättämän puitteissa. Tähän päälle tulevat sitten vielä 4K-resoluutio ja 120 fps tai 240 fps ja NVIDIA Reflex. Näin pelikokemus on noussut sellaiselle tasolle, että paras graafinen laatu on nähtävissä ilman ongelmia. Mietitään tätä hetki: parhaat päivänsä nähnyt PC tai Mac, vanha älypuhelin tai sisaruksen vanha opiskeluissa käytetty Chromebook voivat saada uuden elämän huippuluokan pelilaitteena. Näin vanhoista laitteista ei tarvitse hankkiutua eroon niin usein.

Pelivalikoima kasvaa koko ajan, ja viime kuussa mukaan lisättiin 24 uutta peliä. Näin ollen mukana on jo 1500 peliä. Watch Dogs: Legion, Immortals Fenyx Rising, The Valiant ja The Division 2 ovat kaikki pelivalmiina moderneine ominaisuuksineen. Näitä ovat muun muassa jaetun ruudun moninpeli sitä tukeville peleille. Tämän mahdollistaa pilvipalvelimen voima.

Mietihän nyt. Tulossa vierailu perheen luokse, ja mukaan reppuun mahtuu vain ohut ultrabook? No sehän sopii. GeForce Now mahdollistaa pelaamisen kovassa seurassa RTX 4080 -varustellulla mahtikoneella internetin ansiosta. Ja kokeilla voi ilmaiseksi. Ei siis ole syytä olla kokeilematta GeForce Now'ta, ja olla taas teknologian aallonharjalla.

Kahden jäsenvaihtoehdon avulla käyttäjä hallitsee omaa pelikokemustaan. Priority-jäsenille on varattu kuuden tunnin peli-istunnot, reaaliaikainen säteenseuranta RTX päälle kytkettynä, ja parempi resoluutio ruudunpäivityksineen. Alati on tietenkin yhteys omaan huippuluokan laitteistoon.

Ihan uusi Ultimate-jäsenyys nostaa pelikokemuksen uusiin korkeuksiin. Pääsy on toki edelleen RTX 4080 -luokan laitteeseen, nopeille palvelimille ja kahdeksan tunnin peli-istuntoihin. Lisäksi voi nauttia ultrawide-kokemuksesta tai komeasta 4K-kuvasta aina 120 fps saakka. Jos taas haluaa muuta, voi laittaa päälle Competitive Moden ja kokea kaiken jopa 240 fps ja NVIDIA Reflex -luokassa. Tarjolla ovat muun muassa Fortnite, Rocket League ja Rainbow Six: Siege.

Tekniset rajoitukset eivät enää estä hankkimasta sitä parasta pelikokemusta. Käy siis läpi vanhat elektroniset laitteesi ja katso, josko kannattaisi jatkaa niiden elinikää pilvipalvelimen avulla.

Rekisteröidy GeForce Now'hun jo tänään.

Puhalla eloa vanhoihin laitteisiin GeForce Now'n avulla
Puhalla eloa vanhoihin laitteisiin GeForce Now'n avulla
Puhalla eloa vanhoihin laitteisiin GeForce Now'n avulla


Ladataan seuraavaa sisältöä