Suomi
Gamereactor
lifestyle
Hades

Pukeudu alamaailman tyyliin Hades-malliston voimin

Supergiant on yhteistyössä SuperGroupiesin lanseeraamassa kellon, takin ja repun, jotka ovat innoittuneet Hadeksesta.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Hades on erittäin tyylikäs peli monista syistä. Supergiant:n roguelike ei tarjoa vain erittäin tiukkaa pelattavuutta, vaan se tuo etualalle myös kokoelman erittäin seksikkäitä ja hienoja hahmoja.

Jos olet pelannut Hades tai Hades II viime aikoina ja olet tutkinut, miten tuoda alamaailma ja Zagreus-tunnelma ulkoasuun, SuperGroupies saattaa tehdä yhteistyötä juuri sinulle. Vaatevalmistaja on tehnyt yhteistyötä Supergiant kanssa tehdäkseen uuden vaatevalikoiman, joka perustuu Hades. Tämä sisältää kellon, takin ja repun, jotka kaikki on teemoitettu Zagreuksen ympärille.

Kaikki ovat ostettavissa jo nyt, ja toimitusten odotetaan alkavan tammikuun 2025 alussa, mutta saalis on, että toimitus toimii vain Yhdysvalloissa, Kanadassa ja Japanissa. SuperGroupies on kuitenkin todennut, että maailmanlaajuinen toimitus on mahdollista, jos käytät välitysjärjestelmää sen japanilaisen verkkosivuston kautta, mikä tarkoittaa, että on todennäköistä saada tämä vaihde Euroopassa, vaikkakin hyppäämällä muutaman ylimääräisen esteen läpi.

Hades
Tämä on mainos:

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
HadesScore

Hades

ARVIO. Kirjoittaja Onni Ratala

Hades näyttää mallia, miten tarina toteutetaan roguelite-lajityypin ehdoilla.

0
HadesScore

Hades

ARVIO. Kirjoittaja Petter Lundberg

Kreikkalaisen tuhlaajapojan huikea pakomatkaLadataan seuraavaa sisältöä