LIVE
HQ
logo hd live | Paper Mario: The Thousand-Year Door
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Suomi
   Gamereactor
   lifestyle
   Indiana Jones and the Dial of Destiny

   Pukeudu kuin Indiana Jones US Wingsin uusimmalla mallistolla

   Nahkatakit, laukut, fedorat ja lippikset muodostavat tämän kokoelman.

   Tilaa uutiskirjeemme tästä!

   * Pakollinen tieto
   HQ

   Ei voida kiistää, että Indiana Jonesilla on tyyliä. Toki kuuluisa seikkailija on peloton toimintasankari ja kaikki, mutta hän näyttää aina myös uskomattoman siistiltä tehdessään mitä tahansa, minkä vuoksi on jännittävää nähdä, että voit nyt ilmentää tohtori Jonesia US Wings: n uusimman kokoelman ansiosta.

   Tämä vaatevalikoima on luotu yhteistyössä Lucasfilmin kanssa, ja se vaihtelee nahkatakeista laukkuihin, lippiksiin ja jopa pariin villahuopafedoraan. Jokaisen sanotaan olevan "valmistettu hienoimmista saatavilla olevista nahoista ja niissä on laatua, monipuolisuutta, toimivuutta ja tyyliä, jota kaikki todelliset seikkailijat etsivät".

   Vaikka varusteet ovat uskomattoman siistejä, ne eivät ole halpoja. Takit vaihtelevat 195 dollarista huikeaan 715 dollariin, mutta onneksi laukut, lippikset ja hatut kuuluvat kaikki 30 ja 60 dollarin hintaluokkaan. Jos aiot napata jonkin näistä varusteista, muista käydä US Wingsin myymälässä täällä.

   Indiana Jones and the Dial of Destiny
   Tämä on mainos:

   Aiheeseen liittyviä tekstejä   Ladataan seuraavaa sisältöä