Suomi
Gamereactor
lifestyle
Tetris

Punainen risti tarjoaa Tetris-paidan, kun luovuttaa verta

Paidassa ihan uusi palikka, eli se punainen risti.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Punainen Risti on lyöttäytynyt yhteen Tetris kanssa saadakseen ihmiset luovuttamaan verta. 9. kesäkuuta asti, jos rekisteröidyt luovuttamaan verta Punaisen Ristin verkkosivuston kautta, voit saada käsiisi eksklusiivisen Tetris t-paidan.

Tämä tarjous on voimassa vain niin kauan kuin varastoa riittää, joten jos et ole kitsas ja haluat antaa osan verestäsi, saatat vain hankkia itsellesi ilmaisen t-paidan siitä. T-paita juhlistaa myös Tetris 40 vuotta, ja se on melko mukava, kun on kyse suunnittelusta, jossa on Tetris peli, jonka joku on epäilemättä häviämässä, ja punainen risti tulee seuraavana kappaleena.

"Punainen Risti on innoissaan yhteistyöstä niinkin ikonisen brändin kanssa kuin Tetris rohkaistakseen yleisöä luovuttamaan verta", sanoi Darren Irby, Amerikan Punaisen Ristin luovuttajien ja sponsorimarkkinoinnin johtaja. "Tetris sukupolvien välinen vetovoima tekee siitä 'täydellisen sopivan' meille, kun autamme tavoittamaan nuoria ja kypsempiä yleisöjä kannustamaan heitä ryhtymään toimiin ja käärimään hihan ihmishenkien pelastamiseksi."

Tetris
Tämä on mainos:

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä