Suomi
Gamereactor
lifestyle

Puput hyökkäävät Floridaan

Vastuuttoman kasvattajan vuoksi nämä fluff-pallot voisivat vallata Floridan. Minä ainakin toivotan uudet kaniherramme tervetulleiksi.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Lionhead-kanit ovat Floridan uusin invasiivinen laji, ja ne on tuotu Jenada Islesiin, 81 kodin yhteisöön Wilton Manorsissa.

HuffPostin mukaan kanit erottuvat virtaavasta harjastaan, ja niitä on 60–100 pupua. Takapihan kasvattaja päästi kanit irti, kun hän muutti pois yhteisöstä, ja siitä lähtien ne ovat vain kasvaneet populaatiossa.

Alicia Griggs yrittää kerätä kymmeniä tuhansia dollareita, joita tarvitaan kanien vangitsemiseen, kastrointiin ja luovuttamiseen. "Heidät on todella pelastettava. Joten olemme yrittäneet saada kaupungin tekemään sen, mutta he vain vetävät jalkojaan", Griggs sanoi. "He ajattelevat, että jos he tekevät niin, heidän on päästävä eroon iguaaneista ja kaikesta muusta, mitä ihmiset eivät halua ympärilleen." "Ihmiset eivät ymmärrä, että he ovat eksoottisia lemmikkejä ja ne ovat monimutkaisia. Heillä on monimutkainen ruoansulatusjärjestelmä ja heidän täytyy syödä erityistä ruokavaliota. Niihin ei voi vain heittää mitä tahansa ruoantähteitä."

Viranomaiset, kuten Florida Fish and Wildlife Conservation Commission, ovat kuitenkin sanoneet, että kanit eivät aiheuta uhkaa villieläimille, joten ne eivät puutu asiaan.

Tämä on mainos:

Mitä mieltä olet, pitäisikö puput jättää sellaisenaan vai pitäisikö meidän lähettää ne toiseen kotiin?

Puput hyökkäävät Floridaan


Ladataan seuraavaa sisältöä