Suomi
Gamereactor
uutiset
Star Trek Online

Pyhä Roddenberry! Star Trek Online ilmestyy PS4:lle ja Xbox Onelle

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Viikon kummallisin, mutta samalla tervetullut, paljastus saapui viime yönä Cryptic Studiosilta. Yhtiö ilmoitti myöhään eilen illalla, että sen kuuden vuoden ikään ehtinyt nettiroolipeli Star Trek Online on tulossa tänä vuonna uusimmille konsoleille.

Alun perin PC:lle 2010 ilmestynyt Star Trek Online saapuu Playstation 4:lle ja Xbox Onelle ensi syksyllä. Maksumalliltaan se on F2P, mutta joten tiedossa on hurjasti mikromaksuja, jos pelistä haluaa oikeasti saada kaiken irti. Konsoliversioon luvataan mukaan kaikki kuuden vuoden aikana julkaistu sisältö sekä täydellinen päivitys grafiikoihin sekä käyttäliittymään, jotta kokemus olisi mahdollisimman kätevä konsoliohjaimelta käsin.

Katso alta Star Trek Onlinen konsolipaljastuksen traileri.

HQ
Star Trek OnlineStar Trek OnlineStar Trek Online

Aiheeseen liittyviä tekstejä

2
Star Trek OnlineScore

Star Trek Online

ARVIO. Kirjoittaja Matti Isotalo

Alkuperäismateriaalille uskollinen MMO sisältää runsaasti Star Trek -fiilistä ja kuorruttaa sen näppärällä toteutuksella ja tyylikkäällä avaruustaistelulla.

0
GR Livessä tänään Star Trek Online

GR Livessä tänään Star Trek Online

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Viime vuonna Star Trek Online julkaistiin PS4:lle ja Xbox Onelle eli yli kuusi vuotta PC-julkaisunsa jälkeen. On siis aika palata MMORPG:n pariin GR Livessä. Liity...Ladataan seuraavaa sisältöä