Suomi
Gamereactor
uutiset
Heavy Rain

Quantic Dream Collection tulossa PS4:lle tammikuussa 2016?

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Quantic Dreamin mainioita Heavy Rain ja Beyond: Two Souls -pelejä saattaa päästä pelaamaan jo ensi tammikuussa, jos Ranskan Amazon-kaupan verkkosivuja on uskominen. Verkkokauppa on listannut Quantic Dreamin kahden pelin HD-kokoelman sivuilleen ennakkovarattavaksi varustettuna 31.1.2016 -julkaisupäivällä. Hinnaksi ilmoitettiin lisäksi kohtuullisen huokea 49,99 euroa.

Sony ei ole vielä vahvistanut asiaa, joten jäämme odottamaan virallista tiedonantoa julkaisun ajankohdasta. Toivotaan kuitenkin, että Amazonin tiedot pitävät paikkansa.

Heavy Rain
Heavy Rain julkaistiin alun perin PS3:lle helmikuussa 2010.

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Heavy RainScore

Heavy Rain

ARVIO. Kirjoittaja Kimmo Pukkila

Miten paljon sitä olisi valmis uhraamaan rakkaan ihmisen eteen? Harva pelitalo rohkenee puuttua näin aikuiseen aiheeseen, mutta vielä harvempi tavoittaa aiheen vaatiman tunnelatauksen.

0
GR Livessä Heavy Rain

GR Livessä Heavy Rain

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Mesiä

Heavy Rain julkaistiin PlayStation 3:lle alkujaan jo vuonna 2010, minkä jälkeen teos on uusittu PlayStation 4:lle sekä PC:lle. Tänään vuorossa onkin PC-versio, jota...

Heavy Rain oli liian rankka Microsoftille

Heavy Rain oli liian rankka Microsoftille

UUTINEN. Kirjoittaja Kimmo Pukkila

Quantic Dreamin perustaja David Cage on paljastanut Bafta-luennollaan Lontoossa, että Heavy Rain olisi saattanut olla Xbox-peli, ellei Microsoft olisi pelästynyt pelin sisältöä.



Ladataan seuraavaa sisältöä