Suomi
Gamereactor
lifestyle

Questyle yrittää tuoda takaisin langalliset kuulokkeet

Nauti laadukkaasta äänentoistosta akun kestosta huolehtimatta.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Langalliset kuulokkeet eivät ole olleet teknologiakehittäjien ensisijainen keskipiste jo muutaman vuoden ajan. Langaton vallankumous on johtanut siihen, että on valmistettu koko liuska kuulokkeita ja kuulokkeita / nappikuulokkeita, ja jotkut pitävät tätä suunnittelufilosofian muutosta Apple päätti poistaa 3.5 mm: n ääniliittimen laitteistaan muutama vuosi sitten. Mutta tästä huolimatta Questyle, harrastajien Hi-Fi-brändi, haluaa käynnistää langallisten kuulokkeiden renessanssin.

Tämä tulee äänitekniikkayrityksen NHB15 True Lossless Earphone -laitteen muodossa, jonka avulla voit nauttia häviöttömästä 192K Hi-Res -musiikista älypuhelimella, tabletilla tai tietokoneella samalla, kun liität laitteeseesi USB-C-kaapelilla.

Kuulokkeissa on tyylikäs prosessointilohko, joka pitää sinut ajan tasalla kuuntelemasi musiikin laadusta (eli 48K tai 192K, ei siitä, pitääkö se musiikkimakuasi hyvänä vai huonona...), hopeoidun OFC-kaapelin lisäksi, jotta voit todella myydä tämän langallisen tuotteen viehätyksen.

NHB15 maksaa vain ujo 315 puntaa, mikä vahvistaa sen tosiasian, että tätä langallista järjestelmää ei ole tarkoitettu kaikille kuluttajille, jotka haluavat korvata 10 punnan Skullcandy-kuulokkeet, jotka he ostivat lentokentältä kolme vuotta sitten.

Tämä on mainos:
Questyle yrittää tuoda takaisin langalliset kuulokkeet


Ladataan seuraavaa sisältöä