Suomi
Gamereactor
uutiset
Rage

Rage sai uusia grafiikka-asetuksia

PC-päivitys julkaistiin viikonlopun aikana

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Id Software on julkaissut ensimmäisen päivityksen toimintapeli Rageen. Viikonlopun aikana Steamissä julkaistu päivitys lisää PC-versioon uusia grafiikka-asetuksia sekä korjaa muutamia pelissä havaittuja ongelmia.

Uusiin asetuksiin lukeutuu muun muassa Texture Cache eli tekstuurivälimuistin koko. Nostamalla asetuksen suureksi voi vähentää suttuisia tekstuureja ja tekstuurien hidasta latautumista. Se myös lisää suurten alueiden yksityiskohtaisuutta. Varjopuolena peliltä saattaa loppua muisti kesken joillain kokoonpanoilla, mikä johtaa ongelmiin. Tällöin välimuisti on syytä asettaa takaisin pieneksi.

Muita uusia asetuksia ovat VSync ja Anisotropic Filter, joilla voi estää kuvan repeilyä ja parantaa tekstuurien suodatuksen laatua.

Lisäksi päivitys paikkaa pelissä havaittuja kaatumisia, bugeja sekä parantaa suorituskykyä SLI-näytönohjainkokoonpanoilla.

Tarkemmat tiedot päivityksestä voi lukea Bethesdan foorumeilta.

Rage

Aiheeseen liittyviä tekstejä

RageScore

Rage

ARVIO. Kirjoittaja Christofer Olsson

Legendaarisen Id Softwaren kauan odotettu Rage on viimein täällä. Onnistuuko studio vanhan koulukunnan räiskinnässään?

0
Ragen Twitteriltä neuvo Walmartille

Ragen Twitteriltä neuvo Walmartille

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Muutama päivä sitten Gamereactor uutisoi, kuinka Kanadan Walmart livautti ehkä videopelihistorian suurimman tietovuodon, ja vieläpä kuukautta ennen E3-messuja. Yksi...Ladataan seuraavaa sisältöä