Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
uutiset
Rainbow Six: Siege

Rainbow Six: Siege päivittyy joulukuussa ristiin pelaamisella ja ristiin tallentamisella

PC, Playstation, Xbox, Stadia ja Luna kaikki samalla hiekkalaatikolla.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Ubisoft kertoi puolitoista vuotta sitten, että Rainbow Six: Siege saa ristiin pelaamisen ja ristiin tallentamisen tulevaisuuden päivityksen mukana. Vettä on koskessa virrannut, mutta nyt päivitys saapuu osana Year 7 Season 4:n alkamista 6. joulukuuta. Mukavasti Suomen itsenäisyyspäivän kunniaksi siis.

Näin ollen joulukuun alusta alkaen PC:llä, Playstationilla, Xboxilla, Stadialla ja Lunalla ollaan kaikki samalla hiekkalaatikolla. Ristiin tallentaminen mahdollistaa sen, että pelata voi monella eri alustalla sekaisin tarpeen ja mieltymyksen mukaan.

Uutena operaattorina tulossa on Defender Solis, ja uutena karttana Nighthaven Labs.

Rainbow Six: Siege

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Rainbow Six: SiegeScore

Rainbow Six: Siege

ARVIO. Kirjoittaja Anders Mai

Ubisoftin suosittu taktinen toimintapeli palaa ensimmäisen kerran sitten vuoden 2008 Rainbow Six: Vegas 2:n. Onko Siege ollut kaiken odotuksen arvoinen?Ladataan seuraavaa sisältöä