Suomi
Gamereactor
laitearviot

Razer Aether Monitor Light Bar on videopelaajan valaistusratkaisu

Keskitetty valo edessä, ja paljon videopelaajan RGB-valoja takana.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto

Aiemmin arvioin BenQ:n niin sanotun "ScreenBar Halon", ja näin pääsin ensimmäistä kertaa kokemaan monitorivalon. Kyseessä on lamppu, joka asetetaan monitorin päälle. Näin luodaan miellyttävä valaistus videopelaajan hallintalaitteille, ja samalla katsojan on helpompi keskittyä sisältöön. Viimeksi mainittua on tietysti hankala todentaa, mutta ensin mainittu pitää ehdottomasti paikkansa.

HQ

Razer haluaa päästä mukaan, ja on nyt julkaissut tuotteen Aether Monitor Light Bar. Kyseessä on musta versio BenQ:n vastaavasta, mutta nyt mukana on myös videopelaajan RGB-valaistus.

Sylinterimäinen lamppu kiinnitetään pienellä tuella monitorin päälle. Takapuolella on hieman lisäpainoa, ja virta saadaan USB-A-paikasta. Erityistä hallintalaitteistoa ei ole, mikä on pieni pettymys. Kosketusohjaus toimii suurimmaksi osaksi niin kuin pitää, eikä erillistä ohjelmistoa tarvitse käyttää.

Razerille ominaisesti laadusta ei voi valittaa. Laite tuntuu laadukkaalta ja reagoi käskyihin hyvin. Tehoa saa ulos 2700-6500k eli tarpeeksi riittävään valaisuun. Valon lämpöä voi säätää, ja niin ehdottomasti kannattaakin tehdä.

Sylinterin koko takaosa on peitetty RGB-valoilla. Näin ollen sen varsinaisen valaisun ohella pääsee Aether Monitor Light Barilla säätämään niitä omia videopelaajan RGB-valoja oikein kunnolla. Paikoilleen voi asettaa kaikenlaisia tehosteita itse laitteesta, mutta helpompaa on tehdä muutokset Razerin Synapse-ohjelmistolla. Jos siis RGB-valaisu on tärkeää, on tässä välineet tehdä valaisusta joko niin rauhoittava tai niin villi kuin vain itse haluaa.

Tämä on mainos:

Aether Monitor Light Bar tukee Matteria, Google Homea ja Amazon Alexaa. Yksilöinti onnistuu varsin helposti Razerin Game Room Appilla, joka toimii niin iOS- kuin Android-laitteilla. Toisin sanoen Aether Monitor Light Bar on monipuolisesti toimiva.

Mutta sitten tulee eteen se hinta, joka on Yhdysvalloissa 129,99 dollaria. Halvemmalla saa esimerkiksi Yeelight Smart Bar Pro'n, joka tekee kaiken saman kuin Aether Monitor Light Bar, mutta halvemmalla. Toivottavasti Razer hinnoittelisi tuotteensa hieman halvemmaksi, sillä se piristäisi varmasti myyntiä.

Razer Aether Monitor Light BarRazer Aether Monitor Light Bar
Tämä on mainos:
08 Gamereactor Suomi
8 / 10
overall score
is our network score. What's yours? The network score is the average of every country's score

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä