Suomi
Gamereactor
laitearviot

Razer Basilisk

Tunnistettava Deathadder-muotoilu, hieman lisää ergonomiaa ja ylimääräinen nappi? Siistiä!

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto

Ensivilkaisulla Razer Basilisk näyttää samalta kuin mikä tahansa muukin Razerin hiiri. Mattamusta pinta, vihreä valaistu logo, sivujen kumipäällyste ja musta punottu kaapeli. Muotoilu on ajan saatossa muuttunut koko ajan tunnistettavammaksi. Lähempi tarkastelu kuitenkin paljastaa, että Razer Basilisk on omanlaisensa eläin.

HQ

Ensinnäkin ergonomia kiinnittää huomiota. Peukalo lepää hiirellä aiempaa paremmin, ja koko laite on muotoiltu enemmän kädelle sopivaksi. Ero on varsin merkittävä aiempaan verrattuna. Ehkä Razerin olisi silti pitänyt hieman kohottaa hiiren kokoa ylöspäin ergonomian maksimoimiseksi. Nykyiselläänkin eron huomaa varsinkin pitkässä käytössä varsin nopeasti.

Razer Basilisk

Lisäksi mukana on ylimääräinen nappi, joka on sijoitettu hieman peukalon yläpuolelle. Nimeltään tämä nappi on "clutch". Tämän napin käyttäminen on hyvän tuntuman ansiosta nautinnollista. Itse asiassa napin pohjassa pitäminen on jopa nautinnollisempaa kuin varsinainen painaminen. Clutchin pystyy myös vaihtamaan. Mukana tulee kolme muutakin nappia, joista voi valita haluamansa koon.

Razer Basilisk
Tämä on mainos:

Ergonomian ja uuden napin lisäksi juuri muuta uutta ei sitten olekaan tarjolla. Jos siis klassisen Deathadderin muotoilu miellytti, kannattaa Basiliskia ehdottomasti kokeilla. Hiiri näyttää vakuuttavalta, ja 70 euron hintaan saa varmasti rahoilleen vastinetta.

Ainoa oikea huono puoli on se, että Razerin olisi pitänyt tarjota langaton vaihtoehto. Toivottavasti tämä puute korjataan joskus tulevaisuudessa.

09 Gamereactor Suomi
9 / 10
overall score
is our network score. What's yours? The network score is the average of every country's score

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä