Suomi
Gamereactor
laitearviot

Razer Blackwidow Lite

Razerin kevyempi versio lippulaivanäppäimistöstä.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto

Razerilla on tapana silloin tällöin kokeilla kaikenlaista. Yksi sellainen kokeilu on Blackwidow Lite, joka haluaa olla viimeisen päälle toteutettu toimistonäppäimistö. Mukana tulee vankkarakenteinen irrotettava USB-kaapeli ja Razerin omat oranssit kytkimet, jotka ovat hiljaisempia verrattuna vihreisiin kytkimiin. Näppäimet ovat kukin erikseen takavalaistu valkealla LED-valolla, jonka voi onneksi kytkeä pois päältä. Suunnittelu kuuluu omiin suosikkeihini. Ja tietysti näppäimistön saa kallistettua kulmaan kahden pohjassa olevan muovipalan avulla.

HQ
Razer Blackwidow Lite

Mukana tulevat oranssit o-renkaat, jotka voi laittaa nappien alle vähentäen näppäilystä kuuluvaa ääntä entisestään. Razerin mielestä toimistoympäristössä melun ehkäisy on tärkeää. Minusta tällöin parempi ratkaisu on kuitenkin membraaninäppäimistö. Hintaa on Razer Blackwidow Litella vähän yli 100 euroa.

Razerilla on muitakin tuotteita, jotka sopivat hyvin yhteen Blackwidow Liten kanssa. Razerin Atheris on kompakti ja hyvin toimiva hiiri, ja tähän vielä ehkä Razer Hammerhead USB-C ANC.

Toisaalta rannetukea ei ole lainkaan. Tämä on ongelma sellaiselle, joka kirjoittaa paljon. Samoin poissaolollaan loistaa numeronäppäimistö, joka on ongelma varsinkin Excel-ohjelman käyttäjälle. Tavoitteena on ollut kevyempi kokonaisuus pienessä tilassa, mutta tavallisessa toimistossa on kyllä tilaa rannetuelle ja numeronäppäimistölle. Lisäksi oranssien o-renkaiden alta paistaa se tavallinen valo läpi, joten seurauksena on oranssilta hohtava näppäimistö.

Tämä on mainos:
Razer Blackwidow Lite

Toisin sanoen kokonaisuutena näppäimistöllä on hyvä yritys, mutta numeronäppäimistön ja rannetuen puute toimistokäyttöön suunnitellussa tuotteessa on kummallinen.

08 Gamereactor Suomi
8 / 10
overall score
is our network score. What's yours? The network score is the average of every country's score

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä