Suomi
Gamereactor
laitearviot

Razer Hammerhead BT

Laadukkaat langattomat lattakaapelikuulokkeet

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Ensisijaisesti pelipuolen oheislaitteistaan tunnettu, kirkkaanvihreää ja mustaa väriteemaa suosiva Razer laajentaa jälleen kohti tavallisen kuluttajan käyttöön suunniteltujen audiolaitteiden suuntaan. Razer Hammerhead BT -kuulokkeet sopivatkin mukavasti reissu- ja rehkimiskäyttöön, jos ääneltä ei odota ihmeitä.

Itse kuulokkeiden lisäksi pakkauksessa tulee mukana antelias määrä korvatulppia, latauskaapeli ja pieni matkakotelo. Tulppavalikoimasta löytynee varmasti jokaiselle korvalle sopiva malli, eikä yhteen ainokaiseen tyyliin ole pakko totutella. Latauskaapeli on todella lyhyt, eikä se sisällä itse pistoketta ollenkaan, joten Hammerhead latautuu helpoiten joko tietokoneen tai kannettavan lisäakun USB-väylän avulla. Kuulokkeissa oleva micro-USB -väylä (ei siis uudempi USB-C) on pienen silikoniläpän alla, joka tuntuu hieman heppoiselta ja on todennäköisesti ensimmäinen osa, joka käytön myötä menee rikki. Toiseen kaapeliin liitetty volyymimokkula on kestävän oloinen, mutta vahva silikonipäällyste tekee nappien painamisesta epämääräistä eikä niissä ole selkeää palautetta.

Muutoin laite itse on hyvin kokoon pistetty sotkeutumista estävine lattakaapeleineen ja magneettiklipseineen. Paksumman kankaan läpi vetovoima ei enää riitä, mutta t-paidan kauluksessa se pysyy erinomaisen hyvin kiinni. Ominaisuus on erinomainen etenkin liikuntaa ajatellen, koska korvasta vahingossa tipahtava kuuloke ei tipahda välittömästi lattialle. Molempien tulppien päissä hehkuvat Razer-logot ovat hieman turhan päällekäyvät ja valaisevat korvalehtiä hassusti pimeällä.

Razer Hammerhead BTRazer Hammerhead BTRazer Hammerhead BT
Tämä on mainos:

Bluetooth-yhteys toimii kohtalaisen nopeasti ja tukee sekä aptX-, AAC- ja SBC-profiileja. Kohinaa ja pieniä katkoksia tapahtui lähinnä silloin, kun päällä oli ulkotakkia ja kaulahuivia, ja puhelin oli syvällä farkkujen taskussa. Sisävaatteissa ollessa yhteys säilyi virheettömänä erinomaisesti, edellisiä hieman halvempia BT-kuulokkeita huomattavasti paremmin. Akunkesto tuntui vastaavan hyvin valmistajan lupaamaa kahdeksaa tuntia, mutta pitkäaikaisessa käytössä kannattaa varautua pienikokoisen akun maksimivarauksen asteittaiseen hiipumiseen.

Äänenlaatu Hammerheadeissa on yllättävän tasapainoinen Razerin pelitausta huomioiden. Bassot ovat tasapainoiset, eivätkä runno keskiääniä alleen. Tymäkkään matalaan päähän tottuneet saattavat olla jopa hieman pettyneitä, jos kuntoilukappaleet ovat elektroonisen tanssimusakin jytkyttävämmällä puolella. Reissussa monet muut asiat vaikuttavat äänen tasapainoon ja kirkkauteen niin paljon, että täydellisen hifi-elämyksen puutteesta valittaminen tuntuu hieman tarpeettomalta.

Razer Hammerhead BT -kuulokkeet sopivat erinomaisesti liikkuvalle, pieniä näppäriä ominaisuuksia suosiville musiikin tai podcastien kuuntelijoille. Hifistelijät haluavat ehkä hakea parempaa äänenlaatua muualta ja budjettitietoiset etsiä Hammerheadin noin sadan euron hintalappua edullisempaa vaihtoehtoa. Tällaiselle väliinputoajalle kuulokkeet sopivat hyvin, kunhan ensin tottuu korvien vihreään hehkuun.

Razer Hammerhead BT
Tämä on mainos:
08 Gamereactor Suomi
8 / 10
+
Sopivat hyvin korviin, magneettiklipsi, hyvä Bluetooth-yhteys
-
Hieman ohut ääni, tunnottomat volyyminapit
overall score
is our network score. What's yours? The network score is the average of every country's score


Ladataan seuraavaa sisältöä