Suomi
Gamereactor
laitearviot

Razer Naga Trinity

3-in-1 on Razerin uusi strategia, ja nyt yhdistyvät kolme aiempaa mallia yhdeksi mega-Naga-hiireksi.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto

Razerin Naga-sarja on aina ollut ennen kaikkea MOBA- ja MMO-pelaajien valinta. Mallejakin on useita, kuten Hex ja Epic. Niille, jotka eivät halua tehdä valintaa, tai jotka haluavat vain leveän kahden napin ratkaisun, on tarjolla uusi Naga Trinity. Se yhdistää yhteen ja samaan parhaat ominaisuudet Chromasta, V2:sta ja kaikesta muustakin. Yhdistäminen saavutetaan magneeteilla siten, että käyttäjä voi sekunneissa vaihtaa 2, 7 tai 12-nappisen paneelin välillä. Lopullinen tuunaus tehdään Razerin oman ohjainohjelmiston eli Synapsen kautta. Paneelit ovat yllättävän korkealaatuisia, ja sama pätee nappien laatuunkin. Havaitsin kokeiluissani 7-nappisen parhaimmaksi vaihtoehdoksi.

HQ
Razer Naga Trinity

Napit on suunniteltu makrotoimintoihin, ja vaihtoehtoja todellakin riittää. Samalla hiiri mahdollistaa täyden yksilöinnin pelikohtaisesti, joka on erittäin positiivinen asia. Sensori on Razerin oma 16 000 DPI 5G, joka on mahdollisesti muokattu PixArt PMW 3389. Teoriassa siis kyseessä on sama kuin Deathadder Elitessa.

Harmillisesti hiiren rulla ei ole liikkeessä yhtä sujuva kuin toivoisi. Lisäksi Naga Trinity on ergonomisesti suunniteltu, mutta se ei sovellu ensimmäisen persoonan räiskintöihin. Lisäksi olisi hienoa, jos hiiren oikealla oleva paneeli olisi myös vaihdettavissa. Tällä hetkellä hiiri huomioi ainoastaan oikeakätiset pelaajat. Painoa hiirellä on 120 grammaa, joka on juuri oikea tasapaino keveyden ja laadukkaan painon tunnun kanssa. Mukana on muokattava RGB-valaistus.

Naga Trinity on hieno idea, ja kaikkiaan hyvä hiiri. Toivottavasti tulevaisuus tuo mukanaan myös oikealla olevan paneelin vaihdettavuuden.

Tämä on mainos:
Razer Naga Trinity
08 Gamereactor Suomi
8 / 10
overall score
is our network score. What's yours? The network score is the average of every country's score

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä