Suomi
Gamereactor
esports

Red Bull ja Astralis yhteistyöhön strategisessa kumppanuudessa

Se on monivuotinen sopimus, jossa on useita kerroksia ja komponentteja.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Tanskalainen esports-organisaatio Astralis on ilmoittanut solmineensa kumppanuuden energiajuoma- ja extreme-urheiluyrityksen Red Bull kanssa. Sopimusta kuvataan laajaksi kumppanuudeksi, ja sen on määrä kestää useita vuosia, ja aktivoinnit otetaan käyttöön tulevina kuukausina.

Mitä tulee kumppanuuteen, mainitaan, että faneille on luvassa "uusia, mukaansatempaavia ja hauskoja kokemuksia", jotka ovat yhdistelmä lähetettyä sisältöä ja aktiviteetteja, joita isännöidään Astralis Nexus -pelikeskuksessa, joka saa joukon päivityksiä Red Bull -tuen tuella.

Muuten voimme odottaa Red Bull:n logon näkyvän Astraliksen pelipaidoissa lähitulevaisuudessa sekä yhtiön digitaalisissa kanavissa.

Astraliksen kumppanuusjohtaja Mads Rasmussen on todennut kaupasta: "Red Bull on yksi kiinnostavimmista ja kiehtovimmista brändeistä median ja viihteen alalla, ja me Astraliksella olemme ylpeitä aloittaessamme näin suuren yhteistyön. Red Bullista tulee olennainen osa Astralis-kokemusta uudessa, uudelleenrakennetussa Astralis Nexuksessa, joka valmistuu ennen kesää, mutta myös lähetyksessämme ja digitaalisessa mediassamme."

Red Bull ja Astralis yhteistyöhön strategisessa kumppanuudessa


Ladataan seuraavaa sisältöä