Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
uutiset
Red Dead Redemption 2

Red Dead Redemption 2 ei saa lisää yksinpelisisältöä

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ
HQ

Silloin joskus odotettiin Rockstarin tekevän lisää yksinpelisisältöä peliin Grand theft Auto V, mutta niin ei koskaan tapahtunut. Nyt sama odotus on koskenut Red Dead Redemption 2 -peliä, mutta nytkin odotus on mitä ilmeisimmin turhaa.

Games Radar tietää kertoa Rockstar Northin Tarek Hamadin sanoneen, ettei yksinpelisisältöä ole työn alla. Painopiste on Red Dead Onlinessa, eli aivan samoin kuin Grand Theft Auto V:ssäkin.

"Right now the team is focused on building on top of and into the world of Red Dead Online. This world, that era, provides so much scope for storytelling and introducing a wide spectrum of different characters, all of which can be experienced on your own or with a full posse. It's really important for us that we make sure every type of player can experience the stories we have to tell, and can control the way they experience all of this in Red Dead Online."

Red Dead Redemption 2

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä