Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
uutiset
Red Dead Redemption

Red Dead Redemption ei ole enää pelattavissa Playstationilla

Poistui Playstation Plussasta silkkana sellaisenaan.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Rockstarin villin lännen klassikkopeli Red Dead Redemption julkaistiin vuonna 2010, ja olihan se mahtava, ja on edelleen. Teos on ollut Playstation Plussassa (ja Playstation Now'ssa) 2016 alkaen. Mutta ei kuitenkaan enää, joskin peli poistui vain Playstationilla pelaavien ulottuvilta.

Wanhan kunnon Playstation 3:n ohella se ensimmäinen Red Dead Redemption toimii vielä moderniin malliin vehkeillä Xbox One, Xbox Series X, Xbox Series S ja PC.

Onko tässä syy hankkia Xbox? Tuskin, vaikka peli mahtava onkin.

Red Dead Redemption
HQ

Aiheeseen liittyviä tekstejä

9
Red Dead Redemption: Undead NightmareScore

Red Dead Redemption: Undead Nightmare

ARVIO. Kirjoittaja Jori Virtanen

Rockstarin ensimmäinen kunnollinen laajennus länkkärieepokseen vie syvällisen ja vakavamielisen pelin vähemmän ryppyotsaiseen vaihtoehtotodellisuuteen. Kalmot kipuavat haudoistaan, elävät pelkäävät aivolihansa puolesta ja luodeista tulee kultaakin kalliimpaa valuuttaa. Lyödään sekaan runsaasti mustaa huumoria, hirveät määrät tekemistä ja kuuden tunnin kampanja, niin päästään kohtuullisen tuhtiin p...Ladataan seuraavaa sisältöä