Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
uutiset
Red Dead Redemption

Red Dead Redemption ja viisi muuta peliä saavat Xbox One X -vahvennuksen

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Microsoft on paljastanut uutisia koskien vanhempien pelien taaksepäin yhteensopivuutta. Linjoille on jo saatu kuudelle Xbox 360 -pelille Xbox One X -vahvennus parempien värien ja 4K-tason kera. Parannellut pelit ovat Gears of War 2, Sonic Generations, Star Wars: The Force Unleashed, Red Dead Redemption, Darksiders ja Portal 2.

Reset Eran käyttäjä on julkaissut kuvan Red Dead Redemptionista 4K-laadulla, ja hyvältähän se näyttää.

Vielä kerran Red Dead Redemption ennen jatko-osaa? Kommentoi alla.

Red Dead Redemption

Aiheeseen liittyviä tekstejä

9
Red Dead Redemption: Undead NightmareScore

Red Dead Redemption: Undead Nightmare

ARVIO. Kirjoittaja Jori Virtanen

Rockstarin ensimmäinen kunnollinen laajennus länkkärieepokseen vie syvällisen ja vakavamielisen pelin vähemmän ryppyotsaiseen vaihtoehtotodellisuuteen. Kalmot kipuavat haudoistaan, elävät pelkäävät aivolihansa puolesta ja luodeista tulee kultaakin kalliimpaa valuuttaa. Lyödään sekaan runsaasti mustaa huumoria, hirveät määrät tekemistä ja kuuden tunnin kampanja, niin päästään kohtuullisen tuhtiin p...Ladataan seuraavaa sisältöä