Suomi
Gamereactor
lifestyle

Reddit-hakkerit vaativat API-muutoksia lunnaiksi

BlackCat-niminen ryhmä onnistui saamaan käsiinsä joitakin arkaluonteisia sisäisiä asiakirjoja.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Jos et tiedä, Reddit on tällä hetkellä myllerryksessä, koska sivusto yrittää toteuttaa API-muutoksia, jotka tappaisivat olennaisesti kolmannen osapuolen sovellukset. Protestina tälle monet subredditit ovat pimenneet, mutta muualla ihmiset ryhtyvät lisätoimiin.

BlackCat-niminen hakkerointiryhmä on onnistunut saamaan käsiinsä arkaluonteisia sisäisiä tietoja helmikuussa tapahtuneen tietojenkalastelusähköpostihuijauksen avulla. Ryhmän ja Redditin teknologiajohtajan vahvistusviestin mukaan näyttää siltä, että 80 Gt luottamuksellisia tietoja otettiin.

"Hyökkääjä pääsi käsiksi joihinkin sisäisiin asiakirjoihin, koodiin sekä joihinkin sisäisiin koontinäyttöihin ja liiketoimintajärjestelmiin", viestissä lukee. "Emme osoita viitteitä alkutuotantojärjestelmiemme (pinomme osien, jotka käyttävät Redditiä ja tallentavat suurimman osan tiedoistamme) rikkomisesta."

Vaativien API-muutosten lisäksi hakkerit pyytävät myös 4.5 miljoonan dollarin summaa. Koska Reddit on kuitenkin kaksinkertaistunut protesteista huolimatta, emme ole varmoja, että BlackCat saa vaatimuksensa täytettyä.

Tämä on mainos:
Reddit-hakkerit vaativat API-muutoksia lunnaiksi


Ladataan seuraavaa sisältöä