Suomi
Gamereactor
uutiset
Company of Heroes 2

Relic ja Creative Assembly tiiviimpään yhteistyöhön

Sega haluaa studioidensa lähenevän toisiaan.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Kun uponneen THQ:n omaisuutta ryhdyttiin huutokauppaamaan, nappasi Sega itselleen Relic Entertainmentin sekä Company of Heroes 2:n. Vaikka pelin julkaisu on edelleen raiteillaan, merkitsee omistajanvaihdos muutakin kuin uusia logoja pelien alkuun.

Sega haluaa lisätä yhteistyötä Relicin ja jo aiemmin hankkimansa Creative Assemblyn välillä. Creative tunnetaan tietysti Total War -sarjastaan, joten molemmilla kehittäjillä on runsaasti kokemusta strategiapeleistä.

Synergian lisäämiseksi Creative Assemblyn johtomies Tim Heaton on nyt nimitetty väliaikaiseen johtoasemaan myös Relicillä, ja hänen tehtävänään on pitää studio keskittyneenä Company of Heroes 2:n julkaisuun. Heaton etsii myös lisää päteviä työntekijöitä, joista yksi tulee täyttämään hänen nykyisen asemansa Relicin johtajana.

Vaikka tämä tiivistyvä yhteistyö saakin jotkut varmasti epäilemään, että Sega aikoo yhdistää studiot, vakuuttaa Heaton ettei tästä ole tässä tapauksessa kyse.

Company of Heroes 2
Company of Heroes 2Company of Heroes 2
Company of Heroes 2
Company of Heroes 2
Company of Heroes 2

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Company of Heroes 2Score

Company of Heroes 2

ARVIO. Kirjoittaja Matti Isotalo

Matti koki itärintaman ilot ja kauhut Relicin upouudessa strategiapelissä. Company of Heroes 2 on vakuuttava jatko arvostetulle sarjalle.

3
Ilmainen Company of Heroes 2 -viikonloppu

Ilmainen Company of Heroes 2 -viikonloppu

UUTINEN. Kirjoittaja Mika Sorvari

Jos Company of Heroes 2 kiinnostaa, muttet ole vielä ollut valmis loikkaamaan itärintaman lumiseen helvettiin, voit vierailla siellä ilmaiseksi tänä viiikonloppuna.

1
Vahva aloitus Company of Heroes 2:lle

Vahva aloitus Company of Heroes 2:lle

UUTINEN. Kirjoittaja Mika Sorvari

Sega taisi tehdä hyvän siirron ostaessaan Relic Entertainmentin ja Company of Heroes 2:n THQ:n konkurssihuutokaupasta. Peli on nimittäin myynyt 380 000 kappaletta pelkästään ensimmäisen viiden päivän aikana.Ladataan seuraavaa sisältöä