Suomi
Gamereactor
lifestyle

Rikkinäisten McDonald's-jäätelökoneiden aikakausi voi pian olla ohi

Ei ole yllättävää, että käy ilmi, että he ovat rikki vain puolet ajasta McDonald'sin oman kyvyttömyyden vuoksi.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Aina kun vedät McDonald'sin läpiajoon, voi tuntua uskomattoman turhalta edes pyytää jäätelöä, koska 99% ajasta vastaus, jonka saat takaisin kylmältä, yksitoikkoiselta ääneltä linjan toisessa päässä, on "anteeksi, jäätelökone hajosi".

iFixit-niminen yritys haluaa kuitenkin muuttaa tämän kaikkien jäätelökoneiden julman kohtalon. Uudessa YouTube-videossa iFixit osti saman jäätelökoneen McDonald'sin käyttöön ja huomasi, että se oli täynnä satunnaisia virhekoneita, joita oli vaikea ratkaista jopa käsikirjasta. Ratkaisu on luoda tuote, joka voi lukea jäätelökoneen virhekoodeja ja auttaa ratkaisemaan ne. Kytch-niminen yritys yritti jo tätä, mutta McDonald's sulki sen.

McDonald'silla on nimittäin sopimus koneita valmistavan Taylor-yhtiön kanssa. Osat ja ratkaisut tulevat vain Taylorilta, joten McDonald's ei salli kenenkään muun yrittää korjata rikkoutuneita koneitaan. iFixitin suunnitelma on toivottavasti saada poikkeus McDonald'sin tekijänoikeuksista, jotta se voi korjata koneet, mitä se on aiemmin tehnyt puhelimille, Xbox-konsoleille ja jopa traktoreille. Emme todennäköisesti näe kiinteitä jäätelökoneita kaikkialla maailmassa lähiaikoina, mutta unelma on edelleen elossa.

Tämä on mainos:
Rikkinäisten McDonald's-jäätelökoneiden aikakausi voi pian olla ohi


Ladataan seuraavaa sisältöä