Suomi
Gamereactor
lifestyle

Ring ei enää anna poliisin pyytää yleisöltä kameramateriaalia

Mutta lainvalvontaviranomaiset voivat silti saada kuvamateriaalia "hätätilanteissa".

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Ring, Amazonin omistama kodinvalvontayritys, on uskomattoman suosittu tänään. Ihmiset voivat pitää kotejaan silmällä myös poissa ollessaan Ringin ansiosta, mutta se on myös herättänyt kiistoja, kun sen suosio on kasvanut

Yksi ominaisuus, joka herätti kiistaa Ringissä, oli sen avunpyyntötyökalu, jonka avulla paikallinen poliisi pystyi pyytämään ovikellomateriaalia Naapurit-sovelluksen kautta. Tämä työkalu poistetaan, mikä tarkoittaa, että poliisin on hankittava lupa tälle kameramateriaalille.

The Vergen mukaan tämä voi kuitenkin antaa poliisille mahdollisuuden pyytää leikkeitä ilman lupaa, jos tilanne katsotaan hätätilanteeksi. Nämä tilanteet on tarkoitettu silloin, kun "on olemassa välitön kuoleman tai vakavan fyysisen vamman, kuten sieppauksen tai murhayrityksen, vaara".

"Hätäpyynnöt tarkistavat koulutetut ammattilaiset, jotka paljastavat tietoja vain, kun tämä oikeudellinen standardi täyttyy", sanoi Amazonin tiedottaja Yassi Yarger. Tämä ei todennäköisesti lopeta Ringin tielle tulevaa kritiikkiä, mutta se saattaa lopettaa joitain tilanteita, joissa poliisi voi saada kuvamateriaalia ilman lupaa.

Tämä on mainos:

Mitä mieltä olet poliisin käyttämästä rengaskameramateriaalista?

Ring ei enää anna poliisin pyytää yleisöltä kameramateriaalia


Ladataan seuraavaa sisältöä