Suomi
Gamereactor
lifestyle

Robert Pattinson suunnitteli tämän oudon sohvan

Luulen, että näyttelijälakko pakotti kaikki kokeilemaan erilaisia asioita.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Valmistuttuaan The Batmanista vuonna 2022 Robert Pattinsonilla oli vapaa-aikaa käsissään. Sen sijaan, että olisi opetellut maalaamaan tai kirjoittamaan kirjaa, kuten useimmat ihmiset tekevät, kun heillä on hieman liikaa vapaa-aikaa, Pattinson päätti tehdä unelmiensa sohvan.

"Aloin luonnostella huonekaluja, joiden ajattelin saavan ihmiset vuorovaikutukseen leikkisällä ja epävirallisella tavalla", hän kertoi Architectural Digestille. "Niissä kaikissa oli suhteettomia, ylisuuria elementtejä, jotka olivat aika hauskoja. Ja kun tein joitakin malleja savesta, huomasin, että orgaanisilla päällekkäisillä käyrillä oli samanlainen vaikutus."

Sitten hän tajusi, että hänen sohvansa näytti yhä enemmän korvalta, mutta päätti pysyä suunnittelussa, koska se näytti olevan eräänlainen metakommentti siitä, miten sohva voi luoda keskustelua. Joo, en ole varma, saanko senkään.

Väri oli ilmeisesti asia, jonka päättäminen vei eniten aikaa, sillä ensin Pattinson halusi suklaan värin, sitten jotain harmaampaa, ennen kuin päätti valkoisesta. Kun hän oli valmis, hän päätti myydä teoksensa JF Chenissä, huonekaluliikkeessä Los Angelesissa.

Tämä on mainos:
Robert Pattinson suunnitteli tämän oudon sohvan


Ladataan seuraavaa sisältöä