Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

LIVE
HQ
logo hd live | A Highland Song
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Suomi
   Gamereactor
   laitearviot

   Roccat Burst Pro Air

   Kevyt ja langaton kennohiiri

   Tilaa uutiskirjeemme tästä!

   * Pakollinen tieto
   HQ
   Roccat Burst Pro Air

   Jo tovin markkinoilla ollut oheislaitevalmistaja Roccat on lanseerannut Burst-hiirestään nyt langattoman ja kevennetyn Burst Pro Air -version. Sen painonsäästöön tähtäävä hunajakennorakenne on piilotettu läpikuultavan muovin alle, joten joistakin toisista ultrakevyistä hiiristä poiketen sen pientä kastumista ei tarvitse pelätä samalla tavalla. Sisälle sullotut RGB-valot antavat lisäksi mahdollisuuden muokata sen värimaailmaa varsin miellyttävällä tavalla.

   Burst Pro Air ei ole kenties kaikkein kevein koskaan käyttämäni hiiri, mutta etenkin langattomaksi laitteeksi selkeästi sillä puolella. Symmetrisen rakenteen ansiosta se sopii myös vasenkätisille, mutta häviää hieman ergonomiassa varta vasten tiettyä kätisyyttä varten suunnitelluille muodoille. Napit ovat joka tapauksessa hyvin sijoitettu eikä niihin osuminen tuota ongelmia. PTE-materiaalista tehdyt "tassut" sen pohjassa takaavat hyvän liidon hyvällä hiirimatolla.

   Napeissaan hiiri käyttää Roccatin omia Titan-kytkimiä, jotka ovat varsin kevyet toiminnaltaan, ja saattavat tarvita pientä totuttelua etenkin, jos edellinen rotta on vaatinut hieman kovempaa otetta näppäinten painelussa. Samalla tapaa Roccatin omaa käsialaa oleva Owl-Eye-sensori vastaa maksimissaan 19 000 DPI:n ja 400 IPD:n tarkkuudella liikkeen siirtämisestä peliin. Oletusasetuksia kannattaa käydä säätämässä heti asentamisen jälkeen, sillä ne tuntuivat hieman turhan laiskoilta omaan käteen.

   Tämä on mainos:
   Roccat Burst Pro AirRoccat Burst Pro Air

   Langaton yhteys onnistuu sekä 2,4 GHz radioyhteydellä että Bluetoothin kautta, eikä ainakaan ensimmäisellä ilmennyt minkäänlaisia katkoksia tai häiriöitä pelatessa. Latinki tuntuu riittävän myös erinomaisesti, eikä mukana tulevaa punottua USB-kaapelia tarvitse kiskoa esille kovinkaan usein.

   Langattomien ja kevyiden hiirien valikoima kasvaa nykyään kohisten, eikä Roccat Burst Pro Air jää joukon hännille pyristelemään. Noin satasen hintaisena se ei ole mikään halvin malli, muttei toisaalta kalleimmastakaan päästä. Vastineeksi saa miellyttävän tuntuisen ja valaistuksen säädön perusteella joko näyttävän tai hillityn molemmille käsille sopivan hiiren. Lisänamikoita siinä ei ole, joten moisia hakevien pitää etsiytyä muualle. Symmetrinen rakenne saattaa aiheuttaa pieniä kurottelutarpeita pienikätisimmille, mutta muuten Burst Pro Airin pitäisi sopia käteen kuin käteen. Ainakaan allekirjoittaneella raskaampiin hiiriin ei ole enää paluuta, kun ultrakevyitä langattomia on kerran päässyt kokeilemaan.

   Roccat Burst Pro Air
   Tämä on mainos:
   08 Gamereactor Suomi
   8 / 10
   +
   Molempikätisille muotoiltu, pitkä akunkesto, näyttävät valotehosteet
   -
   Pieniä ergonomiapuutteita
   overall score
   is our network score. What's yours? The network score is the average of every country's score


   Ladataan seuraavaa sisältöä