Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
uutiset
Grand Theft Auto V

Rockstar otti hallintaansa suositut modit peliin Grand Theft Auto V tehneen Cfx.re-joukon

Fanien tekemä modi saattaa löytää tiensä peliin Grand Theft Auto VI.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Rockstar on ilmoittanut ostaneensa siipiensä suojaan Cfx.re-poppoon. He ovat tehneet modin FiveM Grand Theft Auto V -peliin, ja modin RedM Red Dead Redemption 2 -peliin.

GTA V on jatkanut myyntejään pitkälti sen ansiosta, että modaajat ovat olleet aktiivisia Grand Theft Auto Onlinessa. Pelaajat laittavat pystyyn omia palvelimiaan, joissa sitten kehittävät omia tarinoitaan Los Santosissa. Menoa katsovat miljoonat suoratoistolähetyksissä.

Voi siis olla niin, että tällaista sisältöä nähdään aikanaan pelissä Grand Theft Auto VI, joka huhujen mukaan olisi ehkä tulossa vuoden 2025 alussa.

Grand Theft Auto VGrand Theft Auto V

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

ARVIO. Kirjoittaja Kimmo Pukkila

Jotain on tehty oikein, kun sama peli julkaistaan kolmatta kertaa ja netti sulaa riemusta. Myyntiennätyksiä rikkonut Grand Theft Auto V on viimein saapunut PC:lle.Ladataan seuraavaa sisältöä