Suomi
Gamereactor
esports
Rainbow Six: Siege

Rogue poistuu kilpailukykyisestä Rainbow Sixistä

Kuuden esport-vuoden jälkeen.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Rogue on tehnyt hieman uutta nousua viime aikoina sen jälkeen, kun esports-organisaatio käytännössä suljettiin, kun se siirtyi uuteen emoyhtiöön. Tätä paluuta ei kuitenkaan nähdä kaikkialla, koska Rogue on ilmoittanut virallisesti poistuvansa kilpailukykyisestä Rainbow Six -tilasta.

"6 vuoden jälkeen Rainbow Six -matkamme on päättynyt. Tänään lähdemme R6-kilpailutilasta.

Kiitos @Ubisoft ja kaikille, jotka ovat osallistuneet tähän uskomattomaan lukuun lavalla tai tukeneet valkokankaan takana".

Aiemmin Rogue oli melko valtava nimi R6-tilassa, kun joukkue osallistui ja pääsi useiden suurten tapahtumien viimeisiin luetteloihin, mukaan lukien vuoden 2018 Six Invitational. Sen huippu oli kuitenkin todennäköisesti vuonna 2022, jolloin se onnistui voittamaan Berlin Major voitettuaan FaZe Clan ja lähdettyään kotiin 200 000 dollarin palkintorahan kanssa.

Tätä päätöstä silmällä pitäen Rogue:n koko lista on julkaistu, mikä tarkoittaa, että Pascal "cryn" Alouane, Tom "Deapek" Pieksma, Ádám Imre "Hxsti" Hostisóczki, Jack "Jigsaw" Gillies, Leon "LeonGids" Giddens, päävalmentaja Tristan "Saethus" Savage ja sisällöntuottaja "Kitty" eivät enää työskentele joukkueen kanssa.

Rainbow Six: Siege
Photo: Rogue

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Rainbow Six: SiegeScore

Rainbow Six: Siege

ARVIO. Kirjoittaja Anders Mai

Ubisoftin suosittu taktinen toimintapeli palaa ensimmäisen kerran sitten vuoden 2008 Rainbow Six: Vegas 2:n. Onko Siege ollut kaiken odotuksen arvoinen?Ladataan seuraavaa sisältöä