Suomi
Gamereactor
esports

Rogue tekee paluun

ReKT Global -perheen hajoamisen jälkeen kuuluisa esports-brändi tekee paluun.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

On kulunut jonkin aikaa siitä, kun olemme nähneet ikonisen Rogue-hupparilogon esports-turnauksessa, mutta lähitulevaisuudessa näemme juuri sen. Emoyhtiön Infinite Reality ja KOI:n välisen kumppanuuden purkamisen jälkeen ReKT Global (Rogue:n omistaja) on ilmoittanut muuttavansa monet jäljellä olevista joukkueistaan takaisin Rogue:ksi.

"Edelleen sydämeltään roistomaisina tuntevien faniemme motivoimana ReKTGlobal palauttaa brändi-identiteettinsä Roguena, jonka alaisuudessa juhlimme maineikasta LEC Summer Finals Championship -voittoamme. Tämä muutos kunnioittaa Roguen syvään juurtunutta perintöä, nimeä, joka on synonyymi ennennäkemättömälle lahjakkuuksien kehittämiselle ja henkilökohtaiselle sitoutumiselle yhteisöön."

Purkaminen tarkoittaa, että ReKT Global säilytti Call of Duty, Rainbow Six, Rocket League- ja LEC-tiiminsä, ja näin ollen se on ilmoittanut, että erityisesti LEC: n osalta voimme odottaa Rogue: n paluuta.

Tulevaisuuden suunnitelmista on maininta "laajemmalla esports-alueella", mikä tarkoittaa, että on hyvin todellinen mahdollisuus, että näemme Rogue:n myös muualla, mutta toistaiseksi voimme lohduttautua tietämällä, että Rogue palaa kilpailukykyiseen League of Legends.

Rogue tekee paluun
Photo: Rogue


Ladataan seuraavaa sisältöä