Suomi
Gamereactor
lifestyle

Royal Mail juhlistaa Dungeons & Dragonsin 50-vuotista taivalta rajoitetulla postimerkkikokoelmalla

14 mallia on luonut brittiläinen taiteilija ja DnD-veteraani Wayne Reynolds.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Olemme tottuneet siihen, että Royal Mail ja Royal Mint luovat erikoispainoksen postimerkkejä ja kolikoita vuosipäivien ja virstanpylväiden muistoksi. Juuri näin tapahtuu myös Dungeons & Dragons.

Royal Mail on lyöttäytynyt yhteen Wizards of the Coast kanssa luodakseen rajoitetun kokoelman DnD-aiheisia postimerkkejä pöytäfantasiakokemuksen 50 vuoden kunniaksi. Kokoelma kattaa 14 ainutlaatuista postimerkkiä, joista jokainen on brittiläisen taiteilijan ja DnD-veteraanin Wayne Reynoldsin luoma ja kuvittama, joista 11 on upouusia ja ennennäkemättömiä kuvia, jotka on tilattu erityisesti tätä sarjaa varten.

Meille kerrotaan, että kahdeksassa postimerkissä on DnD:n hirviöitä, mukaan lukien Red Dragon, Owlbear, Vecna, Gelatinous Cube, Mind Flayer, Mimic, Displacer Beast ja Beholder. Neljällä näistä leimoista on myös vaikutus, joka osoittaa, kun ultraviolettivalo loistaa niiden päällä. Neljässä on DnD-logo ja neljässä kyseiseen hirviöön liittyvä grafiikka. Mitä tulee muihin kuuteen postimerkkiin, nämä kuvaavat sankareita, kuten Tiefling Rogue, Human Bard, Halfling Cleric, Elf Fighter, Dwarf Paladin ja Dragonborn Wizard.

Setti on ennakkotilattavissa tänään, ja se tulee yleiseen myyntiin 25. heinäkuuta hintaan 24.40 puntaa.

Tämä on mainos:
Royal Mail juhlistaa Dungeons & Dragonsin 50-vuotista taivalta rajoitetulla postimerkkikokoelmalla


Ladataan seuraavaa sisältöä