Suomi
Gamereactor
lifestyle

Ryan Reynolds Alpine Racingin sijoittajien joukossa

Formula 1 -tiimi on tuottanut 200 miljoonan euron sijoituskierroksen, jossa Deadpool on mukana.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Ranskalainen autonvalmistaja Alpine on ilmoittanut saaneensa päätökseen toisen sijoituskierroksen Racing-divisioonaansa. Kuten lehdistötiedotteessa todetaan, rahoituskierroksella tiimiin on tullut sijoittajaryhmä, joka on sitoutunut 200 miljoonaan euroon, ja tämä sijoittajaryhmä koostuu sijoituspalveluyrityksistä ja Hollywoodin A-listalaisista.

Sijoittajaryhmään kuuluvat yritykset, kuten Otro Capital, RedBird Capital Partners ja Maximum Effort Investments, joista jälkimmäistä johtavat Deadpool itse, Ryan Reynolds ja Rob McElhenney. Alpine käyttää Reynoldin yrityksen asiantuntemusta auttaakseen kasvattamaan ja rakentamaan brändiään entisestään, mistä näyttelijällä ja hänen tiimillään on runsaasti kokemusta aiempien sijoitusten seuraamisesta Wrexham AFC, Mint Mobile, Aviation Gin ja muilla.

Sijoituskierros, joka vastaa 24 %:n omistusosuutta joukkueesta, käytetään tukemaan ja kasvattamaan Alpine:n strategiaa ja urheilullisia tavoitteita Formula 1:ssa. Tällä sijoituskierroksella Alpine Racing:n arvo on nyt noin 900 miljoonaa euroa.

Ryan Reynolds Alpine Racingin sijoittajien joukossa
Tämä on mainos:


Ladataan seuraavaa sisältöä