Suomi
Gamereactor
uutiset
Nintendo Labo: Variety Kit

Ryhdy pelinkehittäjäksi Nintendo Labo Toy-Con Garagessa

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Molemmat jo julkistetut Nintendo Labo -setit sisältävät ylimääräisen pelimuodon Toy-Con Garage, joka aukeaa muutama tunti Discover-tilan käyttämisen jälkeen. Tarkoituksena on antaa mahdollisuus luoda uusia Toy-Coneja.

Nintendo itse selittää toimintaa näin:
*Toy-Con Garage -pelitilassa voit valita erilaista input ja output -vaihtoehtoja, joita kutsutaan nimellä "solmut". Input-solmut voivat esimerkiksi sisältää toimintoja kuten painikkeen painallukset tai liikkeitä, kun taas output-solmut sisältävät reaktioita kuten äänitehosteita tai tärinää. Näiden lisäksi on "keskisolmuja", joiden avulla käyttäjät voivat asettaa erilaisia kriteereitä kuten laskurit ja ajastimet.

*Input-solmu voi olla esimerkiksi Joy-Con -peliohjaimen ravistaminen. Keskisolmu voi olla tietty määrä ravistuksia ja output-solmu voi laukaista äänitehosteen tai välkkyvän valon, kun kaksi edellistä toimintoa on tapahtunut.

*Yhdistämällä input ja output -vaihtoehtoja erilaisten Toy-Con -projektien kanssa käyttäjät voivat löytää jännittäviä tuloksia. He voivat esimerkiksi ohjata RC-autoa kalastusvavalla tai käyttää moottoripyörää soittimena. Käyttäjät voivat myös keksiä uusia Toy-Con -luomuksia käyttämällä kotoa löytyviä materiaaleja.

*Erilaisten input-solmujen, keskisolmujen ja output-solmujen avulla käyttäjät voivat pitää hauskaa, kun he kokeilevat erilaisia yksinkertaisia ehtoja (esim. jos teet näin, niin se tapahtuu) luodakseen uusia kokemuksia.

Esimerkkejä pääsee katsomaan täältä. Nintendo Labo: Variety Kit ja Nintendo Labo: Robot Kit julkaistaan 20. huhtikuuta.

HQ
Nintendo Labo: Variety Kit

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Nintendo Labo avuksi kouluihin

Nintendo Labo avuksi kouluihin

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Nintendo Labo markkinoitiin pahvisena rakennussarjana, joka soveltuu lasten ja aikuisten yhdessä toimimiseen. Nyt ilo otetaan irti myös kouluissa, kun Institute of Play...Ladataan seuraavaa sisältöä