Suomi
Gamereactor
lifestyle

Saatat pian pystyä ostamaan osuuksia suosikkikappaleistasi

Fanit voivat pian ansaita osan suurista kappaleista ja artisteista.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Huolimatta siitä, että Spotify on loistava suoratoistovaihtoehto kuuntelijoille, artistit kamppailevat edelleen ansaitakseen hyvää rahaa alustalta. Yksi entinen taiteilija, josta tuli toimitusjohtaja, haluaa kuitenkin muuttaa sen.

Mattias Tengblad on Coriten perustaja ja toimitusjohtaja, uusi yritys, jonka avulla taiteilijat voivat joukkorahoittaa uusia julkaisuja, jolloin fanit saavat pienen osan kappaleen voitoista, kun taas luoja saa täydellisen luovan hallinnan. Corite vie 5% leikkauksesta.

Yritys perustettiin vuonna 2019, ja se on nähnyt joidenkin suurten artistien, kuten DJ Alan Walkerin, hyppäävän Coriten alustalle. Tarkoituksena näyttää olevan antaa pikkukaverille mahdollisuus hallita suosikkikappaleitaan, koska Tengblad esti myös yhtä rikasta henkilöä rahoittamasta kappaleita. "Jos sinulla on 3,000 fania, jotka ovat kaikki sijoittaneet 10 dollaria aktiivisesti työskentelemään hyväksesi, se on valtava", hän kertoi Wiredille. "Jos Alan Walker olisi halunnut, hän olisi voinut antaa yhden rikkaan miehen rahoittaa koko summan, mutta siitä ei olisi ollut mitään hyötyä. Mitä tuo yksi kaveri aikoo tehdä edistääkseen sitä?"

Luuletko, että tämä voisi muuttaa musiikkiteollisuutta?

Tämä on mainos:
Saatat pian pystyä ostamaan osuuksia suosikkikappaleistasi


Ladataan seuraavaa sisältöä